Malatya Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Malatya Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Belediyesi, kış ayları olmasına rağmen, hava şartlarının elverişli olması nedeniyle asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

13.01.2014 18:44

Malatya Belediyesi, kış ayları olmasına rağmen, hava şartlarının elverişli olması nedeniyle asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Şehit Fevzi Mahallesinde 7, Beylerbaşı Mahallesinde ise 9 sokak olmak üzere toplam 16 sokak asfaltlandı.

Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmaları aralıksız sürdürülecek.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, planlanan bütün projelerin yapımına devam ettiklerini belirterek, "Mevsim şartlarının elverişli olması nedeniyle, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ayrıca rutin belediyecilik hizmetlerimiz de aynı şekilde devam etmektedir. Bu çalışmalarımız kapsamında şehrimizin değişik yerlerinde bozuk yollarımızda asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir. Asfalt ekiplerimiz tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde Beylerbaşı ve Şehit Fevzi Mahallelerimizdeki tahrip olan yolların asfaltını tamamladık. Belli bir plan ve program doğrultusunda asfaltlama çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

1955 yılında kurulan Beylerbaşı Mahallesinin merkeze çok yakın olduğunu belirten mahalle muhtarı Hasan Arıkan, "Yapılan çalışmalardan bütün vatandaşlarımız memnun. Sokaklarımız pırıl pırıl oldu. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan hizmetlerin insanları mutlu ettiğini belirten mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement