Malatya'da Vatandaşlara Aşure İkram Edildi - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Vatandaşlara Aşure İkram Edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Battalgazi Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla cuma namazı çıkışında vatandaşlara aşure ikram etti.

28.09.2018 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Battalgazi Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla cuma namazı çıkışında vatandaşlara aşure ikram etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları çalışmalarla vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlamak amacıyla etkinlikler gerçekleştirdiklerini aktaran Polat, "Bugün de kent genelinde birçok camide aşure ikramında bulunduk. Allah'ın izzet ve ikramının çoğaldığı muharrem ayında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da pekişmesi adına etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Battalgazi Ulucami, Yeni Cami, Sümer ve Eyüp Sultan Camileri'nde yaklaşık 10 bin kişiye aşure ikramında bulunduk." ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediyesi aşure programı

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran, Alacakapı Mahallesi'nde düzenlenen aşure programında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliği simgeleyen aşure gününde vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Karataş ise, belediye olarak birlik ve beraberliğin simgesi olan günlere önem verdiklerini vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Vatandaşlara Aşure İkram Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement