Malatya Emniyet Müdürlüğü İftar Verdi - Son Dakika
Güncel

Malatya Emniyet Müdürlüğü İftar Verdi

Malatya Emniyet Müdürlüğü İftar Verdi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar verildi.

15.06.2017 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar verildi.

Malatya Emniyet Müdürü Ömre Urhal, Emniyet Müdürlüğü Orduzu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, insanları ortak paydada toplayan ramazan ayının herkes için hayırlara vesile olmasını diledi.

Mesai gözetmeksizin ülkenin ve Malatya'nın huzur ve güvenliğini sağlamasında emniyet personelinin önemli görevler üstlendiğini belirten Urhal, "Emniyet teşkilatımız, kanunlardan aldığı güç ve yüce milletimizden aldığı destekle ülkemizde huzur ve güven ortamını bozabilecek her türlü olumsuzlukları ortadan kaldırmak için geçmişte olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla görev yapmaya devam etmektedir." dedi.

Bayrağın dalgalandığı her yerde huzurun inşası ve asayişin temininde özverili çalışmalarıyla emniyet teşkilatının göz doldurduğuna dikkati çeken Urhal, şöyle devam etti:

"Teşkilatımız, özellikle son dönemlerde başta terörle mücadele, devletin birlik ve bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ile tehlikelere karşı kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması ve suçluların adalete teslim edilmesi gibi görevlerine büyük başarılara imza atarak, milletimizin sevgi ve güvenini en üst düzeyde kazanmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. ülke olarak hassas günlerden geçtiğimiz bu çetin ve mücadelenin içerisinde bulunduğumuz şu günlerde, ülkemizin birliğine, beraberliğine yapılan saldırı ve milli birliğimize kast eden teröre karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde sürdürülmektedir. Malatya'nın huzurlu, güvenilir ve yaşanılabilir bir kent olması için üstün görev anlayışıyla zaman gözetmeksizin tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum."

Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, iftarın adından dua etti.

Programa, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, 7. Ana Jet Üs Komutanı Hava Silah Sistem Kıdemli Albay Hasan Hüseyin Kanbur, 2. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İbrahim Özbudun, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, İl Emniyet Müdür yardımcıları ve emniyet mensupları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya Emniyet Müdürlüğü İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement