Mamak'ta Seyyar Satıcılara Geçit Yok - Son Dakika
Yerel

Mamak'ta Seyyar Satıcılara Geçit Yok

Mamak\'ta Seyyar Satıcılara Geçit Yok

Mamak’ta cadde ve sokaklarda vatandaşların rahat yürüyebileceği alanların oluşturulması için ekipler, seyyar satış faaliyetlerinin sonlandırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

20.07.2017 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak'ta cadde ve sokaklarda vatandaşların rahat yürüyebileceği alanların oluşturulması için ekipler, seyyar satış faaliyetlerinin sonlandırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Mamak Belediyesi Zabıta Ekipleri, yol ve kaldırımları işgal eden seyyar satıcılara 2017 yılının başından bu zaman kadar gerçekleştirdiği karşı denetimlerde, 1 terazi, 45 adet seyyar araç ruhsatı, 7 adet kimlik ve 3 adet ehliyete el koyarken, 35 aracı da parka çekti. 15 idari yaptırım tutanağı yazan ekipler, 13 seyyar satıcıya da idari para cezası kesti.

Cadde ve sokaklarda vatandaşların rahat yürüyebileceği alanların oluşturulması için, ekiplerin seyyar satış faaliyetlerinin sonlandırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kaldırımları ve caddeleri işgal etmek suretiyle esnafı mağdur eden seyyar satıcıların yanı sıra, megafonla gürültü yaparak çevreyi rahatsız edenler için de gerekli önlemlerin alındığını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'ta Seyyar Satıcılara Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement