Mancini'ye Yeni Teklif! - Son Dakika
Spor

Mancini'ye Yeni Teklif!

Mancini\'ye Yeni Teklif!

Roberto Mancini için flaş iddia! İtalyan medyasının haberine göre, Ephraim Mashaba'yı görevden alan Güney Afrika Futbol Federasyonu, Roberto Mancini ve Giovanni Trapattoni'den birisine takımı emanet edecek.

17.02.2017 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Roberto Mancini için flaş iddia! İtalyan medyasının haberine göre, Ephraim Mashaba'yı görevden alan Güney Afrika Futbol Federasyonu, Roberto Mancini ve Giovanni Trapattoni'den birisine takımı emanet edecek. 2017 Afrika Kupası'nda gruptan çıkamayarak büyük hayal kırıklığı yaşayan ve takımın başına tecrübeli bir ismi getirmek isteyen Afrika ülkesi, iki teknik direktörle de görüşme yapacak.



Teknik direktör adaylarından 77 yaşındaki Giovanni Trapattoni, son olarak İrlanda Milli Takımı'nı çalıştırmıştı.



İtalya Milli Takımı ile 2004 yılında Avrupa Şampiyonu olan Trapattoni'nin ilerlemiş yaşının sorun yaratabileceği belirtiliyor. İtalyan teknik adam, konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde ''Yaş sadece bir sayıdır'' yorumunda bulunmuştu.



Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Inter'i çalıştıran ve 2016-2017 sezonu başlamadan takımdan ayrılan Roberto Mancini'de bir diğer aday. Güney Afrika Futbol Federasyonu'nun yaklaşık 60 adaydan sayıyı ikiye düşürdükleri belirtilirken, Mancini için hem Galatasaray hem de Inter'de kısa süreli çalışmasının bir dezavantaj yarattığı iddia edildi.



Kaynak: Sporx

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Mancini'ye Yeni Teklif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement