Manisa Eski Belediye Başkanı Kar, Mersinli'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Manisa Eski Belediye Başkanı Kar, Mersinli'yi Ziyaret Etti

Manisa Eski Belediye Başkanı Bülent Kar, AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanlığı'na Atanan Berk Mersinli'yi Ziyaret Etti.

23.03.2011 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Eski Belediye Başkanı Bülent Kar, AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Berk Mersinli'yi ziyaret etti.

Ziyarette, gazetecilere açıklama yapan Kar, "Mesir festivali bizim dönemimizde çıtasını yükseltmişti. Amacımızda mesirle birlikte Manisa'yı dünyaya tanıtmaktı. Geçtiğimiz yıl seçim nedeniyle Mesir Festivali aceleye geldi ama bizim dönemimizde yakalanan bu ivmeyi devam ettirmek lazım. Manisa'nın tanıtımı adına elimizde bulunan en önemli argüman mesirdir. Burada paranın pulun hesabı olmaz. Tanıtım için ne yapmak gerekiyorsa en yüksek katkıyı bütün kurumların, kuruluşların, başta Manisa Belediyesi olmak üzere yapması lazım" dedi.

Mesir Festivali organizasyonunun hazırlanmasında sade bir vatandaş olarak baktığında bazı yanlışların olduğunu gördüğünü ifade eden Kar, "MaAlesef ben şimdi bir vatandaş olarak dışardan baktığımda bazı yanlışları görüyorum. Mesela bu konserlerin Manisa'ya ne kadar katkısı var. Ödenen parayla Manisa'ya olan katkısını hakikaten tartışmak lazım. Ne bileyim böyle panayır havasından kurtulup, ciddi kültürel ve sanat etkinliklerinin olduğu bir uluslararası şenlik haline getirmek lazım" diye konuştu.

Manisa'nın tanıtımı adına yapılan her organizasyona bütün kentin topyekun destek vermesi gerektiğine işaret eden Kar, şöyle devam etti:

"Tabi bu uzun süreli planlanarak, bu planın parçalarının her yıl geliştirilerek uygulanması lazım. Dolayısıyla bu sadece belediyenin, valiliğin veya diğer kurumların tek başına yapacağı iş değil, bütün Manisa'nın topyekun bütün dinamikleri ile buna destek olması lazım. Manisa CBÜ bizim dönemimizden başlayarak bu işin içine girmeye başladı, keza valilik, bu yıl ki davetiyede Manisa Ticaret Odası ve Manisa Ticaret Borsası gibi kurumları da görüyoruz. Bunlar güzel gelişmeler. Ama organizasyonun niteliğinin de artırılması lazım. Kaynakların da doğru etkinliklerde kullanılması lazım. Buna da hep beraber kafa yorulması lazım, uzun süreli planlar yapılması lazım."

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa Eski Belediye Başkanı Kar, Mersinli'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement