Manisa Genç Futbolcu Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Manisa Genç Futbolcu Kazada Öldü

Genç futbolcu kazada öldüYUNUSEMRE Belediyespor'un futbolcusu Samet Algu (25) takımının kamp yaptığı Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

22.08.2017 19:52

Genç futbolcu kazada öldü

YUNUSEMRE Belediyespor'un futbolcusu Samet Algu (25) takımının kamp yaptığı Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza Afyonkarahisar'da gece saatlerinde meydana geldi. 45 EK 160 plakalı otomobilin sürücüsü Samet Algu henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve Ahmet Akbaş'ın kullandığı (23) 03 RC 400 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada Algu, Akbaş ve takımın masörü Sadık Çalış (26) ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Samet Algu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken diğer yaralıların ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Samet Algu Yunusemre Belediyespor'un sevilen oyuncularından biriydi. Genç futbolcu geçtiğimiz yıl Merve Algu ile evlenmiş, 2 ay önce de baba olmuştu.

TOPRAĞA VERİLDİ

Yaşamını yitiren Algu'nun cenazesi daha sonra yakınlarına teslim edilip Manisa'ya getirildi. Şeyh Fenari Camiinde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazınun ardından Algu'nun tabutu, arkadaşlarının ve sporseverlerin omzunda cenaze aracına kondu. Algu, Kırtık mezarlığında toprağa verildi. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, kulüp yöneticileri ve futbolcu arkadaşları, babası Osman Algu, annesi Selma Argu, kardeşi Melih Algu ve eşi Merve Algu cenazeye katıldı. Merve Argu, eşinin tabutuna sarılıp ağladı.

Öte yandan kazada yaralanan takımın masörü Sadık Çalış'ın (26) önümüzdeki saatlerde ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Araştırma Hastanesi'ne getirileceği belirtildi.

Manisa Genç Futbolcu Kazada Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Genç Futbolcu Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement