Manisalıların Yağmur Suyu Çilesi Sona Erecek - Son Dakika
Yerel

Manisalıların Yağmur Suyu Çilesi Sona Erecek

Manisalıların Yağmur Suyu Çilesi Sona Erecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinde yer alan 8 Eylül Caddesi’ni yağmur suyu derdinden kurtarmak için başlattığı çalışmalarla vatandaşların takdirini topladı.

08.12.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinde yer alan 8 Eylül Caddesi'ni yağmur suyu derdinden kurtarmak için başlattığı çalışmalarla vatandaşların takdirini topladı.

Geçmişten gelen sıkıntıları il genelinde çözüme kavuşturmak için hareket eden MASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yunusemre 8 Eylül Caddesi'nde MASKİ ekiplerinin yağmursuyu hattı döşeme işlemleri hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu kapsamda, yürütülen çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden cadde esnafı, yıllardır yaşadıkları sorununun çözülüyor olmasının öneminden bahsetti.

Hasan Özşen isimli esnaf, "Yapılan hizmet Manisa için güzel bir hizmet. Su basmasını engelleyecek. Manisa'da bu bölgede yukarıdan gelen bir eğimden dolayı su birikiyordu. Bu yıllardır yapılmayan bir çalışmaydı. Güzel bir hizmet. Su basamayacak, su birikintisi olmayacak." ifadelerini kullanırken, Cengiz Tekbaş da, "Özellikle yağmur yağdığı dönemlerde buradaki diğer esnaflar ve mahalle sakinleri ile birlikte en büyük sıkıntıyı, zorluğu biz çekiyorduk. Yollar kapanıyordu. Sular taşıyordu. Bu sorunumuzu gidermek için yapılan bir çalışma. Zorluğunu şimdi çeksek de bundan sonraki dönemde bu sorunumuzun giderileceğine inanıyorum. Çalışmadan dolayı çok memnunuz. Vesile olan Büyükşehir Belediyemize, Başkanımıza ve çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum." dedi.

Çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini belirten Safiye Evirgen, "Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yağmur suyu hattı çalışmasının yoğun yağışlarda yaşanabilecek taşkınlara karşı çözüm olacağını düşünüyorum. Yapılan çalışmalardan dolayı çok memnunum. Çalışmaların devamını diliyorum." diye konuşurken, Merkez Efendi Mahalle Muhtarı Hikmet Bozkurt da şunları söyledi: "Bu yapılan çok güzel bir iş. Mahalle sakinleri olarak MASKİ'ye yağmur suları için müracaat etmiştik. Şimdi yapılıyor. Çalışma için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisalıların Yağmur Suyu Çilesi Sona Erecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement