Mardin Valiliği'nden "aydınlatma direklerinin hurdalığa atıldığı" iddialarına ilişkin açıklama Açıklaması - Son Dakika
3. Sayfa

Mardin Valiliği'nden "aydınlatma direklerinin hurdalığa atıldığı" iddialarına ilişkin açıklama Açıklaması

Mardin Valiliği\'nden "aydınlatma direklerinin hurdalığa atıldığı" iddialarına ilişkin açıklama Açıklaması

Mardin Valiliği, sosyal medyada yer alan, "aydınlatma direklerinin hurdalığa atıldığı" iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

24.07.2021 15:44  Güncelleme: 17:06

Mardin Valiliği, sosyal medyada yer alan, "aydınlatma direklerinin hurdalığa atıldığı" iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarından, vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştirilen bazı çalışmalara dair iddialarda bulunulması üzerine açıklama yapılması gereğinin duyulduğu bildirildi.

Kızıltepe Köprülü Kavşkta yer alan üç boyutlu logonun vatandaşların yoğun talepleri doğrultusunda kaldırılarak yerine şehrin tarihi dokusuna uygun "Saat Kulesi" çalışmasının yapıldığı ifade edilen açıklamada, çalışmaların vatandaşla iş birliği halinde şehrin tarihi ve kültürel değerlerine uygun şekilde devam edeceği belirtildi.

Türkmen Caddesi refüj alanında bulunan aydınlatma direklerinin hurdalığa atıldığı iddialarının da asılsız olduğu aktarılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Metal panolar tekrar yerlerine konulmak üzere elektrik şirketi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sökülerek belediyeye ait depoya nakledildi. Bu nakil sürecinde bahse konu olan görüntünün oluşmasına neden olan sorumlular hakkında da gerekli soruşturma başlatıldığına dair daha önce yapılan açıklama ile kamuoyu aydınlatılmıştı. Bu kapsamda yürütülen soruşturmada tespit edilen sorumlular hakkında hukuki ve idari işlemler uygulanmıştır. Ayrıca şehitlerimizin emaneti olan kıymetli aileleri ve gazilerimizle sürekli diyalog içerisinde olunduğunun, kendilerini yalnız hissetmemeleri için gerekli hassasiyet gösterildiğinin ve bu durumun istisnasız bir şekilde devam edeceğinin bilinmesini isteriz. Kamuoyuna bu tür asılsız ve maksatlı iddialara itibar edilmemesi gerektiğini bildiririz."

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Mardin Valiliği'nden 'aydınlatma direklerinin hurdalığa atıldığı' iddialarına ilişkin açıklama Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement