Mardin Valisi Demirtaş, Personel ve Afetzedelerle Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Mardin Valisi Demirtaş, Personel ve Afetzedelerle Bayramlaştı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, bayramda görevi başındaki personeller ve depremlerden etkilenen illerden Mardine gelerek yurtlara yerleştirilen afetzedeleri ziyaret ederek bayramını kutladı. Ayrıca şehit aileleri ve gazileri de ziyaret eden Demirtaş, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

21.04.2023 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin Valisi Demirtaş, görevi başındaki personeller ve afetzedelerle bayramlaştı

MARDİN Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, bayramda görevi başındaki personeller ve depremlerden etkilenen illerden Mardin'e gelerek yurtlara yerleştirilen afetzedeleri ziyaret ederek bayramını kutladı.

Vali Mahmut Demirtaş, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hikmet Yokarıbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu ve İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut ile Mardin Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. Irak'ın Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen polis memuru Vedat Kaya'nın kabrini ziyaret eden Demirtaş, vatan uğruna canlarını feda eden şehitler için dua ederek, şehidin mezarına karanfil bıraktı. Demirtaş ve beraberindekiler daha sonra, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı Komanda Taburu ile kentteki uygulama noktalarındaki güvenlik güçlerini ve itfaiye erlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali Demirtaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Artuklu Kız Öğrenci Yurdunda misafir edilen depremzedelerin de bayramlarını kutlayarak bir süre sohbet edip taleplerini dinledi. Mardin- Diyarbakır kara yolundaki uygulama noktasında açıklama yapan Demirtaş, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi. Özellikle güvenliğin ve asayişin sağlanmasında kent genelinde 6 binin üzerinde güvenlik personelin görevlendirildiğini belirten Demirtaş, "İnşallah çok huzurlu bir bayram geçireceğimize inanıyorum. Arkadaşlarımız trafik konusunda olsun sağlık konusunda olsun asayiş konusunda olsun tedbirleri tamamen aldılar" ifadelerini kullandı.

Sürücülere dikkatli olmaları ve kurallara uymaları konusunda çağrıda bulunan Demirtaş, trafik denetimlerin sıklaştırıldığının altını çizdi.

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bu yıl hem ramazanı hem de bayramı buruk bir şekilde karşıladıklarını belirterek depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa dileyen Demirtaş, "Devlet millet kaynaşmasıyla inşallah bu süreci Cumhurbaşkanımızın liderliğinde en güzel şeklide atlatacağız" dedi.

Demirtaş ve beraberindekiler daha sonra şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Mardin Valisi Demirtaş, Personel ve Afetzedelerle Bayramlaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mardin Valisi Demirtaş, Personel ve Afetzedelerle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement