Marka Kent İzmir Logo ve Slogan Çalışması - Son Dakika
Basın Bültenleri

Marka Kent İzmir Logo ve Slogan Çalışması

Marka Kent İzmir Logo ve Slogan Çalışması

Dünyada büyük beğeni toplayan Avatar ve Quentin Tarantino'nun mükemmel serisi Kill Bill'in film afişlerini tasarlayan Emrah Yücel, marka kent İzmir için özel bir logo tasarladı.

06.06.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada büyük beğeni toplayan Avatar ve Quentin Tarantino'nun mükemmel serisi Kill Bill'in film afişlerini tasarlayan Emrah Yücel, marka kent İzmir için özel bir logo tasarladı.

Türkiye'nin 3. Büyük kenti İzmir, "Marka Kent" olmak için girmiş olduğu uzun ve meşakkatli bu yolda büyük bir adım daha attı. Emrah Yücel tarafından yaklaşık 8 aylık çalışma sonucunda İzmir, marka kent olarak kendine özgü logosu olan ilk şehir oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Efor Patent Genel Müdürü Savaş Gümüş;

"İzmir sadece Türkiye'de değil dünya genelinde markalaşma yolunda önemli bir adım attı. Böylelikle İzmir kendisine özgü logosu olan ilk şehir oldu. İzmir Büyük Şehir Belediyesine, yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı tebriklerimizi iletiyoruz. Sadece yerel yönetim değil şehir sakinlerini hatta tüm Türkiye'nin bu projeyi desteklemesi çok önemli. Yapılan bu çalışmalar ile İzmir hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini daha da üzerine çekecektir. Marka kent çalışmaları ile başta ülke ekonomisine katkı sağlayarak tüm Türkiye'nin dünya genelinde tanıtılmasına da katkı sağlayacaktır. Ayrıca, marka kent olma yolunda slogan olarak "Öncülerin Şehri" ibaresini kullanmaya başlayan İzmir için, Türk Patent Enstitüsü nezdinde geçekleştirilen önceki marka tescil işlemlerine ek olarak Marka Logosu ve Marka Sloganı için tescil işlemleri ihmal edilmemelidir. Hatta Efor Patent olarak İzmir Büyük şehir Belediyesine önerimiz sadece Türkiye'de değil dünya genelinde marka tescil müracaatının gerçekleştirilmelidir. "diyerek yoğun bir emeğin sonucu ortaya çıkan değerli çalışmaların Fikri ve Sınai Haklar çerçevesinden tescil ile korunması gerektiğine dikkat çekti.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Marka Kent İzmir Logo ve Slogan Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement