Marmaris Belediye Başkanı Acar'dan Dizi Setine Ziyaret - Son Dakika
Kültür Sanat

Marmaris Belediye Başkanı Acar'dan Dizi Setine Ziyaret

Marmaris'te çekimi devam eden ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan, "Hanım Köylü" dizisinin seti ilgi görüyor.

31.05.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te çekimi devam eden ve özel bir televizyon kanalında yayınlanan, "Hanım Köylü" dizisinin seti ilgi görüyor.

Orhaniye Mahallesi'ndeki "Kız Kumu", Turgut Mahallesi'ndeki "Turgut Şelalesi"nin yanı sıra dizi ekibinin doğal set haline getirdiği Bayır Mahallesi, dizideki adıyla "Saklı Köy" ilçeye gelen turistlerin de görmek istediği yerlerin başında geliyor.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Dereözü Mahallesi'ndeki dizi setini ziyaret etti. Oyunculara ve set çalışanlarına baklava götüren Acar, oyuncularla ve yönetmenle bir süre sohbet etti ve başarılar diledi.

Marmaris'te çekilen dizi ve filmlerin bölgenin cazibesini artırdığını kaydeden Acar, şöyle konuştu:

"Hanım Köylü dizisinin Marmaris'te çekiliyor olması bölgeye tartışmasız değer kattı. Onlarla bu işin başından beri beraberiz. Dizi ekibine her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Ne mutlu ki Marmaris'te çekiyorlar ve büyük bir beğeni de kazandı. İlgiyle izleniyor. Reytingleri çok iyi. Yoğun işlerimizden dolayı birlikte olamamıştık. Kendilerini sette ziyaret ettik. Onlara başarılar diledik. Kendilerini kutladım."

Yönetmen Mustafa Şevki Doğan da diziyi çektikleri bölgede, turistik yerlerin tanıtımına katkı sunmanın yanında, bölgenin değerlerine ve ürünlerine de hassasiyet gösterdiklerini ifade etti. Bölge insanının yerel dil ve kıyafetlerine sadık kalmaya çalıştıklarını ifade eden Doğan, meşhur çam balı gibi değerleri de izleyiciye aktararak bölgeye katkı sunmaya özen gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Marmaris Belediye Başkanı Acar'dan Dizi Setine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement