Marmaris MHP'ye Yeni Yönetim Atandı - Son Dakika
Yerel

Marmaris MHP'ye Yeni Yönetim Atandı

MHP Muğla İl Başkanlığından 3 gün önce gönderilen yazı ile kapatıldığı duyurulan İlçe Teşkilatına, partinin genel merkezi tarafından atama yapıldı

07.09.2013 17:01

MHP Marmaris İlçe Teşkilatının kapatılarak yönetiminin görevden alınmasının ardından, partinin yeni kurucu ilçe başkanı ve yönetim kurulu atandı.

MHP Muğla İl Başkanlığından 3 gün önce gönderilen yazı ile kapatıldığı duyurulan İlçe Teşkilatına partinin genel merkezi tarafından atama yapıldı.

İl Başkanı Mehmet Korkmaz, ilçe binasında düzenlediği basın toplantında, Ali Aygün başkanlığındaki eski ilçe yönetiminin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevden alındığını ve 3 günlük de olsa ilçe teşkilatının kapatıldığını söyledi.

Yerel seçimlere çok az kalması nedeniyle, hızlı davranmak zorunda kaldıklarını belirten Korkmaz, "Fatih Kaplan kardeşimizi yeni yönetim kurulunu kurması için görevlendirdik" dedi.

Kendisine verilen 22 kişilik yeni yönetim kurulu ile hemen görev dağılımı yapıp çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Kaplan ise Marmarislilerin layık olduğu yönetimi görevi başında görmekten mutlu ve huzurlu olacağını kaydetti. Kaplan, partilerine bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür etti.

Kaplan'ın başkanlığında oluşturulan MHP Marmaris İlçe Kurucu Yönetiminde şu isimler yer aldı:  "Sevin Çağlayan, Sibel Lüleci, Ufuk Palavar, Zülal Çağlayan, Serkan Yaylalı, Halis Bülent Ekizoğlu, Eşref Karaca, Cengiz Deryal, Fahri Semercioğlu, Mehmet Çolakoğlu, Bahadır Aslantaş, Necati Aktürk, Ali Çerkeşli, Cemil Akbulut, Pelin Çalışkan Bostan, Mahmut Nacar, Tekin Sever, Burak Paçun, Selami Öksüz, Durmuş Demir, Ali Rıza Avcı ve Ersin Ayaydın."

Bir süre önce ilçe teşkilatına gönderilen yazıda  "Parti tüzüğünün 52 ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkilere istinaden, Marmaris İlçe Teşkilatı MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak parti tüzüğünün 33. maddesine göre yeni teşkilat görevlendirilene kadar kapatılmıştır" denilmişti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marmaris MHP'ye Yeni Yönetim Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement