Maske takmayan müşteri, kendisini uyaran kadın çalışana yumruk attı - Son Dakika
Dünya

Maske takmayan müşteri, kendisini uyaran kadın çalışana yumruk attı

Polonya'da bir kişi maske takmadan markete girdiği için kendisini uyaran kadın çalışana yumruk attı. Aldığı darbeyle yere yığılan talihsiz kadının başına 3 dikiş atılırken, saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

07.08.2020 16:43  Güncelleme: 17:52

Polonya'nın kuzeyinde yer alan Bydgoszcz kentinde bir kişi alışveriş yapmak için girdiği markette maske takmadığı için kadın çalışan tarafından uyarıldı. Bunun üzerine kadınla tartışan kişi, maskesiz kendisine hizmet verilmeyeceğinin söylenmesinin ardından öfkeli bir şekilde marketten çıkarak maskesini almaya gitti. Bir süre sonra yüzünde maske ile yeniden markete gelen şahıs, reyonlar arasında alışveriş yaptığı esnada daha önce kendisini uyaran kadın çalışana yumruk attı. 23 yaşındaki çalışan, yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yere yığılırken saldırgan ise sakin tavırlarla marketi terk etti.

2 YILA KADAR HAPİSLE YARGILANABİLİR

Yüzüne aldığı darbenin ardından ilk şoku atlatan kadın, çalışma arkadaşlarından yardım istedi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan kadının yüzünde kanama ve morluklar meydana gelirken, kafasına 3 dikiş atıldı. Market çalışanları olayı polise bildirdi. Marketteki kamera kayıtlarını inceleyen polis, eşkalini belirlediği saldırganı gözaltına aldı. Savcılığa sevk edilmesi beklenen saldırgan, adam yaralamak suçundan 2 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanabilecek.

Maske takmayan müşteri, kendisini uyaran kadın çalışana yumruk attı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Maske takmayan müşteri, kendisini uyaran kadın çalışana yumruk attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Gazoz: İyide adamda. Maske. Var 5 1 Yanıtla
  • Tabii: Şerefsiz her yerde var. 3 1 Yanıtla
  • votkaci: yeni türkiye manzarasi akp tşkler 2 2 Yanıtla
    izmitli: gereksiz , keşke haberi okusan yer polonya 0 0
  • GAKGOŞ: BİZDE OLSA SERBEST KALIRDI KANUNLARIMIZ BÖYLESİ KÜÇÜK İŞLERLE UĞRAŞMIYORLAR KAFA KOL KOPARACAN GÖZ ÇIKARSAN BELKİ DENETİMLİ SERBESTLİK DENEN BİR KANUN ÇIKTI MAAŞALLAH HERKES ONUN ARKASINA SAKLANIYOR İYİ VALLAHA ÇATTIĞIN KİŞİ POLİS SAVCI HAKİM VE YAKINLARI OLMASIN YETERLİ OLUR SERBEST SİN ZATEN DAVA AÇSAN EN AZ 5 SENE SÜRÜYOR YEDİĞİN DAYAKLA KALIYORSUN GÜCÜN YETERSE NE ALA BENİM DAVAM 6 YIL OLDU BİTMEDİ ÖLMEDİK YA BİR 5 SENE DAHA BEKLERİZ KANUN KOYUCULARIN CANI SAĞOLSUN 20 SENEYE KADAR YOLU VAR 3 0 Yanıtla
    BRAVOO: DOĞRU SÖZE NE DENİR KANKA. SONRA ADALET DİYORLAR. MİLLET ADALETE GUVENMEDIGI IICN KENDI ISINI KENDI HALLEDIYOR 1 0
  • IM: Bu maske takmayan bulasiklari toplayip bir adaya atin ne halt yirlerse yasinler. 3 0 Yanıtla
  • GAKGOŞ: KADIN MASKESİZ OLMASIN ONU GÖREMEDİK DE 1 2 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Maske takılı adamda başka bir durum vardır 1 1 Yanıtla
    Haaa: Okumadan yorum yapmasan. 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement