Maske takmayan genç; ekiplere yakalanınca polis ağabeyini aradı, ceza yemekten kurtulamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Maske takmayan genç; ekiplere yakalanınca polis ağabeyini aradı, ceza yemekten kurtulamadı

İstanbul İstiklal Caddesi'nde ekipler, maske ve sosyal mesafe denetlemesi yaptı. Denetlemelerde maske takmayan bir genç, kimliğini vermeyi reddederek polis olan ağabeyini aradı. Ağabeyi ile konuşmayı reddeden polisleri dakikalarca bekleten genç, ceza yemekten kurtulamadı.

08.11.2020 16:13  Güncelleme: 00:59

Yeni Tip koronavirüsle mücadele çalışmaları sürerken, emniyet güçleri bu bağlamdaki denetimlerini sıklaştırıyor. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İstiklal Caddesi'ni baştan sona dolaşarak vatandaşlarla turistlerin maske ve sosyal mesafe kuralına uyup uymadığını kontrol etti.

Maske takmayan genç, ceza yememek için polis ağabeyini aradı

ÇOĞUNLUK KURALLARA UYUYOR

Hafta sonu olması sebebiyle yoğunluğun da fazla olduğu caddede vatandaşların çok büyük bir kısmının maske kuralına uydukları görüldü. Ancak tüm uyarılara ve yasağa rağmen bazı kişilerin maskelerini kollarına taktıkları, çene altında bıraktıkları ya da hiç kullanmadıkları gözlerden kaçmadı.

Polis ekipleri bu kişileri durdurarak önce uyardı daha sonra kendilerine ceza yazdı.

Maske takmayan genç, ceza yememek için polis ağabeyini aradı

DEFALARCA KİMLİĞİNİ İSTEDİLER

Polis denetlemelerde maske takmadığı görülen bir gençten ceza yazmak için kimliğini istedi. Genç ise kimliğini vermek yerine cebindeki telefonu çıkartarak polis olduğu öğrenilen ağabeyini arayarak yardım istedi. O anlarda görevli memurlar kendisini kimliğini vermesi için defalarca ikaz ederek, vermemesi durumunda gözaltına alınacağını söyledi.

Maske takmayan genç, ceza yememek için polis ağabeyini aradı

UMDUĞUNU BULAMADI

Genç daha sonra görevli memura ağabeyiyle konuşması için telefonu vermek istedi, ancak polis bu teklifi geri çevirdi. Telefon görüşmesinden umduğunu bulamayan genç dakikalar sonra kimliğini polise verdi ve kendisine Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet suçundan para cezası kesildi.

Maske takmayan genç, ceza yememek için polis ağabeyini aradı

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin cadde üzerindeki denetlemelerini aralıksız sürdüreceği öğrenildi.

Maske takmayan genç, ceza yememek için polis ağabeyini aradı
Maske takmayan genç; ekiplere yakalanınca polis ağabeyini aradı, ceza yemekten kurtulamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Maske takmayan genç; ekiplere yakalanınca polis ağabeyini aradı, ceza yemekten kurtulamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • z raporu: istersen bidonu ara polise dahi ceza kesiliyor 2 0 Yanıtla
  • tahsil önemli: cahil insan kendini heryerde belli eder yürüyüşünden hareketinden konuşmasından böyle sebepli sebepsiz bön bön yüzüne bakar kabadayı yürüyüşler tak işte kardeşim maskeni yani uyum sağlamak insanlara zarar vermemek kendinde zarar görmemek için en azından bunun bilincinde olduğunu göstermekten çekinme insanlara örnek ol. cahil görgüsüz bu memlekette cok sen ayrıcalıklı ol. aklının zekanın farkına var biraz. biride kalkmıs abisini arıyor abin polis diye sana kural yokmu birader. 1 0 Yanıtla
  • Tirrek: La gerizekali polis , maskesiz olanlarin bazilarini uyariyorsun maske tak diye kafana gore bazilarina ceza yaziyorsun.Nerde esitlik senin yapacagin goreve sokayim.Ya gordugun her kese kes ya hickimseye kesme uyar. 0 0 Yanıtla
  • OMEGANIN FAYDALARI: ABİNLE ORTAK ÖDERSİNİZ CEZAYI. :))) IQ SU DÜŞÜK NE ÇOK İNSAN VAR MEMLEKETTE. 0 0 Yanıtla

Advertisement