MasterChef Türkiye'de Finale Kalan İlk İsim Belli Oldu! - Son Dakika
Magazin

MasterChef Türkiye'de Finale Kalan İlk İsim Belli Oldu!

MasterChef Türkiye\'de Finale Kalan İlk İsim Belli Oldu!

MasterChef olmak için kıyasıya yarışan 9 yarışmacı arasından bu hafta kim yarışmaya veda etti? MasterChef yarışmasında ilk finalist kim oldu?

07.11.2018 09:22  Güncelleme: 09:23

Haftasonu ekranlara gelen lezzet yarışması , Survivor ile birlikte artık Pazartesi ve Salı günleri izleyiciyle buluşuyor. Peki, yarışmadan bu hafta kim elendi? 'in ilk finalisti belli oldu? 'in ilk finalisti kim?

UĞUR KAPTANLIĞI KAZANAN İSİM OLDU

Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeleri olduğu lezzet yarışması 'de 14 yarışmacı MasterChef olmak adına kıyasıya rekabet ediyor. Her hafta elenen isimlerle birlikte 'de 8 yarışmacı kaldı. Yarışmanın 5 Kasım'da ekrana gelen bölümünde kaptanlık oyununu kazanan isim Uğur oldu. Rakip takımın kaptanı olarak ise Murat'ı seçti.

YARIŞMADA KURAL DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Takım yarışmasını kazanan mavi taraf olurken, Hakan ile Burcu da bu hafta final etabına kalmayı başaran ilk yarışmacılar oldu. 'in yarışmacı sayısı azaldığı için 17. bölümden itibaren kural değişikliğine gidilerek, son haftalarda eleme potasına 4 değil, 3 eleme adayı gidecek.

MASTERCHEF'DE FİNALE KALAN İLK İSİM KİM?

Fenomen haline gelen 'de Hakan, Burcu, Uğur ve Kerem arasından finale kalan isim belli oldu. Nefeslerin tutulduğu anların sonunda Hakan ilk finalist olmayı başardı.

YARIŞMADAN KİM ELENDİ?

Pazartesi ve Salı akşamı Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın 30 Ekim'deki bölümünde 'de Kerem ve Burcu ile birlikte eleme potasına kalan Tuğçe, jürinin kararıyla elendi.

Son Dakika Magazin MasterChef Türkiye'de Finale Kalan İlk İsim Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement