Mavi Çocuk Utku Hatıra Ormanı"Na Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

Mavi Çocuk Utku Hatıra Ormanı"Na Fidan Dikildi

Valilik tarafından, 6 yaşında hayatını kaybeden ve organları bağışlanan Ali Utku Yücel'in için oluşturulan hatıra ormanına bin fidan dikildi.

02.03.2014 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilik tarafından, 6 yaşında hayatını kaybeden ve organları bağışlanan Ali Utku Yücel'in için oluşturulan hatıra ormanına bin fidan dikildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Hüseyin Avni Coş, Belediye Evleri Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte, Ali Utku Yücel'in beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybettiğini ve ölümünün üzerinden bir yıl geçtiğini anımsattı.

Bölgedeki orman varlıklarını arttırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten Coş, "2013 yılı itibariyle 125 milyon 500 bin fidan diktik. Bu rakam ilimiz adına büyük bir rekor. Fidan dikiminde şuanda Türkiye ikincisiyiz. 2014 yılı sonuna kadar bu rakam 130 milyonu aşarak, fidan dikiminde Türkiye rekoru kırmayı hedefliyoruz. Bir kez daha Ali Utku'ya Allah'tan rahmet diliyor, ailesine de sabırlar temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Törene Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, Ali Utku Yücel'in babası gazeteci Kemal Yücel, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Adana Demirsporlu taraftarlar katıldı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mavi Çocuk Utku Hatıra Ormanı'Na Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement