Meclis Başkanı Çiçek'ten Özgecan Cinayetine İlişkin Açıklama - Son Dakika
Güncel

Meclis Başkanı Çiçek'ten Özgecan Cinayetine İlişkin Açıklama

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, üniversite öğrencisi Özgecan Arslan’ın cinayetine ilişkin olarak “Hunharca işlenen bu cinayetin sanıklarının, adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

15.02.2015 02:53

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, üniversite öğrencisi Özgecan Arslan'ın cinayetine ilişkin olarak "Hunharca işlenen bu cinayetin sanıklarının, adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Çiçek, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: "Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan kızımızın, uğradığı vahşi saldırı sonucunda öldürülmesinden büyük üzüntü duydum. Hunharca hislerle işlenen bu cinayetin sanıklarının, adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılacaklarına inanıyorum. Sadist ruhlu kimseler tarafından işlenen bu cinayetler hepimizin içini parçalıyor. Halkımızın gösterdiği haklı infiali içtenlikle paylaşıyorum. Genç kızımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine, okul arkadaşlarına ve tüm kadınlarımıza başsağlığı diliyorum. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Meclis Başkanı Çiçek'ten Özgecan Cinayetine İlişkin Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement