Medical Park Antalyaspor: 0 - FC Terek Grozny: 3 - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor: 0 - FC Terek Grozny: 3

Medical Park Antalyaspor: 0 - FC Terek Grozny: 3

Medical Park Antalyaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Rusya Premier Ligi takımlarından FC Terek Grozny takımına 3-0 mağlup oldu.

20.02.2014 22:09  Güncelleme: 22:33

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor, hazırlık maçında karşılaştığı Rusya Premier Ligi takımlarından FC Terek Grozny takımına 3-0 mağlup oldu.

Ligde sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı takım, Rusya'nın Terek Grozny takımıyla Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda karşılaştı. Maçın ilk yarısında üstün bir oyun sergileyen Rus ekibi, 28. dakikada Jose Maurisio'nun attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Terek Grozny, 45 ve 55'inci dakikalarda Kany'nin ayağından goller buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca Rus ekibi, Medical Park Antalyaspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Öte yandan geçen sezon Medical Park Antalyaspor forması giyen ve sezon başında Rus ekibi Terek Grozny takımına transfer olan İsmail Aissati de maçın ikinci yarısında forma giydi.

-medical park antalyaspor

-terek grozny

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor: 0 - FC Terek Grozny: 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement