Medyanın Enleri Törenle Açıklanacak - Son Dakika
Güncel

Medyanın Enleri Törenle Açıklanacak

Medyanın Enleri Törenle Açıklanacak

Türkiye genelinde yapılan anketletle belirlenen medyanın en beğenilen isimlerine ödül verilecek.

29.01.2012 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelinde yapılan anketletle belirlenen medyanın en beğenilen isimlerine ödül verilecek. Türkiye'nin ilk özel iletişim meslek lisesi olan Özel Burç Anadolu İletişim Meslek Lisesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 9. Burç İletişim Ödülleri töreni 5 Nisan 2012 tarihinde İstanbul Kongre merkezinde yapılacak.

Yazılı, görsel, işitsel ve sanal medyanın en beğenilen yüzlerinin ödüllendirileceği törende medya, sanat ve siyaset dünyasının en beğenilen isimleri hazır bulunacak. İletişim lisesi öğrencileri tarafından Türkiye genelinde 4 bin kişi ile yüz yüze görüşülerek yapılan kamuoyu yoklaması sonuclarının da açıklanacağı törende ödül alan isimler tamamen halk tarafından seçilecek.

Bu sene 9.'su yapılacak ödül töreninde hazırlıkların sona yaklaştığı bilgisini veren Özel Burç İletişim Meslek Lisesi Müdürü Halil Aslan, "Geleneksel hale gelen ödül töreninde amacımız geleceğin medya mensubu öğrencilerimizi şimdiden mesleklerine ısındırmak ve medya sektörünün öncü isimleriyle bir araya gelmelerini sağlamak. Bu kapsamda her katagoride en beğenilen isimleri belirlemek için öğrencilerimiz Türkiye genelinde anket çalışmaları yapıyor. Buradan çıkacak sonuçlara göre belirlenen isimlere

öğrencilerimiz ödül verecek. Bu bakımdan tamamen halkın oylarıyla seçim yapıyoruz. Öğrencilerimizin yolunu aydınlatan profesyonel iletişimcileri alkışlamak amacıyla düzenlediğimiz ödül töreni medya dünyasının en prestijleri organizasyonlarından biri haline geldi" ifadelerini kullandı.

En beğenilen Gazete, TV, Radyo ve İnternet sitelerin ödüllendirileceği gecede ayrıca, Köşe Yazarı, Spor Yazarı, Kültür Sanat & Sinema Yazarı, Spor, gezi ve belgesel, sohbet tartışma programları, radyo programı, müzik ve eğlence programları, dizi oyuncuları, onur ödülü, jüri özel ödülü gibi katagorilerde en beğenilen isimler ödüllerini alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Medyanın Enleri Törenle Açıklanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement