Mehmet Ali Erbil'in Kızı Sosyal Medyadan Servet Kazanıyor - Son Dakika
Magazin

Mehmet Ali Erbil'in Kızı Sosyal Medyadan Servet Kazanıyor

Babası Mehmet Ali Erbil sayesinde şöhret olan 21 yaşındaki Yasmin, İnstagram'dan reklam yapıp paylaşım başına 5 bin lira alıyor.

10.03.2016 09:41  Güncelleme: 09:48

İnstagram'dan reklam yapıp para kazanan isimlere bir yenisi eklendi. Babası Mehmet Ali Erbil sayesinde şöhret olan 21 yaşındaki Yasmin, paylaşım başına 5 bin lira alarak iş dünyasına atıldı.

FENOMENLİĞE ADIM ATTI

Takvim'de yer alan habere göre; son dönemde instagram'da ürün ve mekan paylaşımı yaparak oturduğu yerden para kazanan isimlere rakip çıktı! Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın eski evliliklerinden olan kızları Yasmin, fenomenliğe adım attı.

FİRMALARIN GÖZDESİ OLDU

İnstagram'da yaklaşık 40 bin takipçisi olan 21 yaşındaki Yasmin, firmaların yeni gözdesi oldu. Paylaştığı birbirinden cesur fotoğraflarıyla hayran kitlesini arttıran Yasmin Erbil, önceki gün ilk reklam paylaşımını yaptı. Bir ruj markasının reklamını yapan 21 yaşındaki Yasmin'in bu paylaşımı karşılığında 5 bin lira ücret aldığı öğrenildi.

ABLASININ İZİNDEN GİTTİ

Yasmin Erbil, babası sayesinde yakaladığı şöhreti paraya dönüştürmeyi başaran ilk isim değil. Mehmet Ali Erbil'in büyük kızı Sezin Erbil Yazgan da instagram'da yaptığı reklamlarla cebini dolduruyor.

İmparator Fatih Terim'in kızı Buse Terim de instagram fenomenliği konusunda neredeyse rakipsiz! Yine aralarında Işıl Reçber, Eda Taşpınar, Demet Akalın, Tuba Ünsal, Ece Erken ve Burcu Esmersoy gibi birçok ünlü de instagram'daki reklam paylaşımları sayesinde cebini dolduruyor.

Yasmin Erbil'in sosyal medya hesabından paylaştığı bazı kareler;

Mehmet Ali Erbil\'in Kızı Sosyal Medyadan Servet Kazanıyor

Son Dakika Magazin Mehmet Ali Erbil'in Kızı Sosyal Medyadan Servet Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • ankara: Allah belalarinı versin. Bedenini para için sergileyenlere lanet olsun. 30 5 Yanıtla
  • SILENDAZ: bir elinde sigara diger elinde telefon akli cinsellige calisan gunumuz genclerinden daha ne beklenirki kendi oz gúvenligini yitirmis gencligimiz ipi sapa gelmez insanlarin yasam tarzlarini birebir takip etmekle ancak bilinc alti egolari gidermekle hayatlarini boyle gecirmeleri haliyle abuk sabuk kisileri maddi acidan zengin eder 27 3 Yanıtla
  • kackarli: babasi gibi capkin .böylesine daire bile verilir.baksaba mihrap yerinde 11 9 Yanıtla
  • By arabo: Mali çok gençlerin Günahını aldı şimdi sıra onun kızının günahını alacaklarda 15 4 Yanıtla
  • canim memleketim: ayiplamiyorum.insallah benim kizlarim boyle olmaz.allahin hidayeti genistir.bize de nasip et yarabbi ve su ahiret yolu olan dunya da bizi nefsimize terketme.amin. 16 0 Yanıtla
  • CMK: Bu ölmeyecek mi? Ölüm de var, biri söylesin şuna. 10 3 Yanıtla
  • vergi memuru: vergisini soke soke alacagiz. cezalariyla. 11 2 Yanıtla
  • ....: Taş gibi...limon gibi sıkadı geliyor insanın.. 6 6 Yanıtla
  • Düşünce: Helal para helal nasıl bogazi Helal para te gitsin bunlara çok üzülüyorum yazık yazık yanacaksiniz cehennem de H 9 2 Yanıtla
  • Denizli bal ligine dusecek: Birisi sürekli olumsuz yorumlara isim degisip cevap vermis dikkatinizi çekti mi acaba hangi tanıdığı ?? 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement