Mehmet Çerçi Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Çerçi Seçim Sonuçları

Mehmet Çerçi Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Manisa Yunusemre belediye başkan adayı olan Mehmet Çerçi isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:15

31 Mart seçimlerinde AK Parti Manisa Yunusemre belediye başkan adayı olan Mehmet Çerçi isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Manisa Yunusemre ilçesinde toplam 10 aday ile yarışan Mehmet Çerçi isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Manisa Yunusemre adayı Mehmet Çerçi kimdir? AK Parti Manisa Yunusemre adayı Mehmet Çerçi yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Çerçi Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Manisa Yunusemre belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Çerçi Yunusemre ilçesinde % 42,86 oranında oy almıştır. Yunusemre ilçesinde % 42,86 oranında oy olan Mehmet Çerçi adlı AK Parti adayı toplamda 57.871 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Çerçi Kimdir?

Mehmet Çerçi Seçim Sonuçları

Mehmet Çerçi, 31 Ekim 1960'ta İzmir'de doğdu.
Babasının adı İbrahim, annesinin adı Ummügülsüm'dür. Tıp Doktoru ve Öğretim Uyesi; İstanbul Universitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi. İhtisas eğitimini Konya Selçuk Universitesi Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı'nda tamamladı. Ankara Çankaya Belediyesi'nde ve Bursa İl Sağlık Müdürlüğü'nde tabiplik yaptı. Celal Bayar Universitesi Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı'nı kurdu ve yardımcı doçent doktor olarak öğretim üyeliği görevinde bulundu.
Serbest hekim olarak çalıştı ve bir şirkette yöneticilik görevi üstlendi. 22. Dönem Manisa Milletvekili. 22. Dönem'de Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Uyesi oldu. 23. Dönemde de bu görevi halen devam etmektedir. İngilizce ve orta düzeyde Fransızca bilen Çerçi, evlidir. 22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde AKP' den Manisa milletvekili seçilmiştir
Mehmet Çerçi, 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı oldu.

Manisa Yunusemre ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Çerçi Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement