Menekşe Gözlerin Kapanması Yabancı Basında Yankılandı - Son Dakika
Dünya

Menekşe Gözlerin Kapanması Yabancı Basında Yankılandı

Menekşe Gözlerin Kapanması Yabancı Basında Yankılandı

Güzelliğiyle, Seçkin Yaşam Tarzı ve Evlilikleriyle Ünlü Efsane Aktrist Elizabeth Taylor, 79 Yaşında Hayatını Kaybetti Efsane Aktrist Elizabeth Taylor Menekşe Gözlerini Kapattı.

23.03.2011 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelliğiyle, seçkin yaşam tarzı ve evlilikleriyle ünlü efsane aktrist Elizabeth Taylor, 79 yaşında hayatını kaybetti Efsane aktrist Elizabeth Taylor menekşe gözlerini kapattı. Güzelliğiyle, seçkin yaşam tarzı ve evlilikleriyle ünlü efsane aktrist Elizabeth Taylor 79 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü aktristin ölümü yabancı basında da geniş yer aldı.

İyi oyunculuğu ve güzelliğinin yanı sıra Hollywood'da yaşam tarzı ve yaptığı çok sayıda evliliğiyle de tanınan ünlü İngiliz oyuncu Taylor'ın 79 yaşında hayata veda etmesi yabancı basında yoğun ilgi gördü.

CNN, Taylor'ın basın danışmanının Taylor'ın Los Angeles'daki Cedars-Sinai Hastanesinde hayatını kaybettiğini açıkladığını bildirildi.

Sadly, Taylor'ın bu durumla yıllardan beri mücadele ettiğini belirterek, "Son zamanlarda birçok komplikasyonla acı çekmesine rağmen durumu stabilizeydi ve bu eve dönebileceği umudunu vermişti. Bu olmadı" dedi.

Haberde, Taylor'ın "Butterfield 8" (1960) ve "Who's Afraid of Virginia Woolf" (1966) filmleriyle İki defa Oscar almasına rağmen seksi, büyüleyici, çalkantılı ve narin olarak ünlü olduğu ifade edildi.

New York Times ünlü aktristin ölümüne ilişkin yaptığı haberde, "Taylor daima bir stardı.İlk olarak 9 yaşında ekranda görünen Taylor, ekranlarda büyüdü" ifadesine yer verirken, 70 yıllık kariyerinde 50'den fazla film çeken Taylor'ın, iki defa akademi ödülü kazandığını vurguladı. Taylor'ın popülaritesinin hayatı boyunca devam ettiğini fakat eleştirmenlerin bazen Taylor'ın oyunculuğuna yönelik övgülerde sessiz kaldıklarını vurguladı.

BBC, 20. yüzyılın en büyük film starı Elizabeth Taylor'ın ölürken dört çocuğunun yanında olduğunu bildirdi. Oğlu Michael Wilding Taylor'ı "hayatı dolu yaşayan olağanüstü bir kadın" olarak adlandırdığı belirtti. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Menekşe Gözlerin Kapanması Yabancı Basında Yankılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement