Mengerler 'de Sanat! - Son Dakika
Güncel

Mengerler 'de Sanat!

Sanatın yaratıcı ustası Devrim Erbil, "Işık, Yıldız ve Renk" sergisi ile 24 Eylül – 10 Ekim tarihlerinde Mengerler Bostancı'da.

19.09.2014 09:29

Kuruluşunun 75. yılında Mengerler bir ilke imza atarak tüm otomobil ve sanat severleri Devrim Erbil'in muhteşem eserleri ile buluşmak üzere sanat galerisine dönüştürülen Bostancı Showroom'una davet ediyor.
50 yılı aşkın süredir değişmeyen çizgisi ve özgün sanatçı kimliği ile "Devlet Sanatçısı" ünvanına layık görülen Devrim Erbil' in "Işık, Yıldız ve Renk" sergisi, 24 Eylül – 10 Ekim 2014 tarihleri arasında Mengerler Bostancı Showroom'unda ziyaret edilebilecek.

Yaşamın Şiirsel Yanları; "Işık, Yıldız ve Renk"

Çizgisel üslubu, usta boyama tekniği ve farklı malzeme kullanımları ile yaşamın şiirsel yanlarını yakalamada kayda değer bir ayrıcalığa sahip olan Devrim Erbil'in baskı resimden halıya kadar yayılan çok çeşitli 45 Adet eserinin yer alacağı "Işık, Yıldız ve Renk" sergisi, sanat tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Ana teması İstanbul, ritim ve hareket olan sergide, Devrim Erbil'in tuvallere yansıttığı İstanbul resimlerinin yanı sıra, doğa üzerine yaptığı çeşitlemeleri ile kendini ifade ettiği gravür, serigrafi çalışmaları ve sanatsal baskılarından da örnekler yer alıyor. Şehir ve doğa görünümlerini soyutlamacı özellikler içinde çizgisel bir üslupla yorumlayan Devrim Erbil, eserleri ile sanatseverlerin yüreklerine işleyen şiirleri yakalıyor ve onları bambaşka bir dünyaya götürüyor.

Muhteşem eserlerin yaratıcısı Devrim Erbil eserleri ile buluşmak için Mengerler Bostancı Showroom'una davetlisiniz…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mengerler 'de Sanat! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement