Mersin'de 'Deniz Park Projesi' - Son Dakika
Yerel

Mersin'de 'Deniz Park Projesi'

Mersin'de, İçerisinde Süs ve Yüzme Havuzlarının Yanı Sıra Sosyal Donatı Alanlarının Bulunduğu 'Deniz Park Projesi'nin Hayata Geçirileceği Bildirildi

04.08.2010 15:38

Mersin'de, içerisinde süs ve yüzme havuzlarının yanı sıra sosyal donatı alanlarının bulunduğu 'Deniz Park Projesi'nin hayata geçirileceği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yazılı açıklamasında, Yenişehir ilçesindeki hazineye ait 45 dönümlük arazide 'Deniz Park Projesi'ni hayata geçireceklerini belirtti.

Proje kapsamında, belirlenen alana süs ve yüzme havuzları, sosyal donatı alanları ve su kaydıraklarının yanı sıra botanik bahçesiyle otoparkın yapılacağını ifade eden Özcan, 2 yıl içerisinde bitirilip hizmete açılması beklenen projeyle, kentin modern bir yapıya kavuşturulacağını vurguladı.

Gerçekleştirecek projenin kentin için bir ilk olduğunu bildiren Özcan, 'Çalışma tamamlandığında Mersin halkına yeni bir yaşam alanı yaratılacak. Halkın çok seveceği ve beğeneceği bir proje olacak olan Denizpark ile kentimizin çehresi daha da değişecek' görüşlerine yer verdi.

(KRM-ST-AG-İRE) - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de 'Deniz Park Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement