Mersin İdmanyurdu'na Denizbank'tan Destek - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'na Denizbank'tan Destek

Mersin İdmanyurdu\'na Denizbank\'tan Destek

Mersin İdmanyurdu, Denizbank'ın, "Mersin İdmanyurdu Bonus Kart' tanıtımında imzalı top dağıttı.

09.12.2015 13:53

Mersin İdmanyurdu, Denizbank'ın, "Mersin İdmanyurdu Bonus Kart' tanıtımında imzalı top dağıttı.

Etkinliğe, futbolculardan Nurullah Kaya, Sinan Kaloğlu, Gökçek Vederson, Tita, Milan Mitrovic, Oktay Delibalta ve Muammer Zülfikar Yıldırım katıldı. Takımın formasını giyen banka personeliyle futbolcular, taraftarlarla buluştu. Taraftarlara hediye edilen topları imzalayan futbolcular, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 5 haftanın ardından alınan galibiyeti yaşayan futbolcular, morallerinin yüksek olduğunu, Antalyaspor maçına hazır olduklarını söylediler. Nurullah Kaya, "Takımın bu zor durumunda böyle bir destekte bulunmaları bizim açımızdan çok önemli. Sadece Denizbank'ın değil Mersin'deki diğer dinamiklerin takıma destek olmaları hem moral adına hemde ilerleyen haftalarda çıkışımızın sürmesi adına çok iyi olacaktır. Destek için çok teşekkür ederiz" dedi.

Bankanın Mersin'deki tüm şubelerinde çalışanların haftanın bir günü Mersin İdmanyurdu forması giyip çalıştığını ifade eden Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, şunları söyledi:

"Amacımız hem onların yanında olduğumuzu hissettirmek hemde kulüp ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde Mersin İdmanyurdu Bonus Kart'ın satışını desteklemek. Bu kartı alan taraftarlar kulübe destek oluyor. Kartla yapılan her harcama destek olarak dönüyor kulübe. 6 taksit ile kombine alma şansı tanıyor. 100 liralık harcamaya 10 lira bonus kazanma imkanı var. Hem kendileri hem de kulüp kazanacak. Destek verilmesi gereken bir dönemdeyiz." - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'na Denizbank'tan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement