Mersin İdmanyurdu'nun Lig Umudu Sürüyor - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu'nun Lig Umudu Sürüyor

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, kimsenin ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini belirterek, "Kesinlikle ligde kalacağımıza inanıyorum” dedi.

28.02.2016 15:42

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, kimsenin ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini belirterek, "Kesinlikle ligde kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, dün oynanan Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki Torku Konyaspor mağlubiyetinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Torku Konyaspor mağlubiyeti bizim için oldukça üzücü bir sonuç oldu. Yinede ligde kalma şansımızı kaybetmiş değiliz. Bu mücadele 5-6 takım arasında son haftalara kadar devam eder. Kesinlikle ligde kalacağımıza inanıyoruz. İkinci yarının başında göreve geldiklerini ve tabiri caiz ise tam bir enkaz devraldık. Biz geldiğimizde takımın sadece 10 puanı vardı. Futbolcular alacakları nedeniyle idmanlara ve maçlara zor çıkıyordu. Yapılan genel kurulda 75 milyon TL borçla kulübü aldık. Yönetim olarak kişi başı 300 ve 500 bin TL vererek futbolculara acilen ödeme yaptık. Zaten iki dönem transfer yasağı nedeniyle transfer yapmamış bir kulüp devraldık. Yönetim olarak bu yüksek borcu kapatamadığımız için eldeki futbolcuları tutarak onlara ödeme yaptık" ifadelerini kullandı.

"GELİRİMİZ YOK"

Göreve gelir gelmez takımın başına Ümit Özat'ı getirdiklerini hatırlatan Altındere, "Ümit Özat ile inançlı ve başarı odaklı ücret anlaşması yaptık. Kendisiyle yaptığımız sözleşmeye göre takımı ligde tutarsa ödeme yapılacak. Peşinat ve ara ödeme yapılmayacak. Şu anda tüm özverimiz ile mücadele ediyoruz. Federasyon, yayın ve Spor Toto gelirlerinden tek kuruş bize gelmiyor. Gelirin hepsi alacaklarda temliği bulunan eski başkan Ali Kahramanlı'nın icra dosyalarına gidiyor. Tüm prim, ödeme ve masrafları kendimiz ve çevremizden temin ediyoruz. Taraftarımız ve kamuoyu bilsin ki, tüm bu olumsuzluklara ve zor şartlara rağmen biz bu takımı onların da desteğiyle inşallah ligde tutacağız. Buna inancımız ve kararlılığımız tamdır. Kendilerinin de inançlarını yitirmemelerini ve bizleri sonuna kadar desteklemelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu'nun Lig Umudu Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement