Mersin: Lise Öğrencisi, Arkadaşlarını Ziyarete Gittiği Okul Önünde Bıçaklandı - Son Dakika
Güncel

Mersin: Lise Öğrencisi, Arkadaşlarını Ziyarete Gittiği Okul Önünde Bıçaklandı

Mersin'de, devamsızlık nedeniyle atıldığı okuldaki arkadaşlarını ziyarete giden lise öğrencisi, okul önünde tartıştığı 2 kişi tarafından bacağından bıçaklandı.

30.05.2006 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de, devamsızlık nedeniyle atıldığı okuldaki arkadaşlarını ziyarete giden lise öğrencisi, okul önünde tartıştığı 2 kişi tarafından bacağından bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Nusretiye Mahallesi'ndeki Atatürk Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki C.A, devamsızlık sonucu atıldığı okuldaki arkadaşlarını ziyarete gitti. Çay Mahallesi'ndeki Mine Günaçtı Lisesi'ne kaydını yaptırdığı bildirilen C.A, ziyarete gittiği eski okulunda soyadlarını bilmediği Emin ve Tayyar isimli şahıslarla tartıştı. C.A.'nın eski okuluna ziyarete geldiği için çıktığı ileri sürülen tartışma, daha sonra kavgaya dönüştü. Kavgada C.A, Tayyar adlı şahıs tarafından sol bacağından bıçaklandı. Ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan C.A, burada yapılan tedavisinin ardından polise ifade verdi.

C.A. ifadesinde, okula gittiğini ve burada arkadaşlarını görmek istediğini belirterek, "Bu sırada yanıma gelen Emin ve Tayyar, 'Sen burada ne geziyorsun?' diye sataştı. Ben de 'Arkadaşlarımı bekliyorum' dedim. O sırada bana küfrettiler, kavga ettik. Bacağımdan bıçaklayıp kaçtılar" dedi.

Polis, olaydan sonra kaçan Emin ve Tayyar isimli kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin: Lise Öğrencisi, Arkadaşlarını Ziyarete Gittiği Okul Önünde Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement