Merzifon Devlet Hastanesine "İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi" - Son Dakika
Güncel

Merzifon Devlet Hastanesine "İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi"

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi kuruldu.

24.05.2018 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi kuruldu.

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi Başhekimi Selçuk Sezikli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurdukları birimde hastane personeli ve vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

Söz konusu birimin vizyon ve misyon kalitesi açısından bölgede tek olduğunu dile getiren Sezikli, şöyle konuştu:

"Çalışanlarımızın ve hastanemize misafir olarak gelen insanların sağlığını ve güvenliğini ön planda tutmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu yolda çevre hastanelerimiz için de bir ilki gerçekleştirdik. Alanında deneyimli ve uzman kişileri bünyemize katıp, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi'ni kurduk. Bilindiği üzere hastanemiz stratejik konumda olan bir ilçenin devlet hastanesi. Bu nedenle gün içinde her türlü vaka ile karşılaşmak mümkün. Birimimiz oluşabilecek olağan dışı durumlarda, çalışanın sağlığını ciddi derecede riske sokacak vakalarda, koordinasyonun sağlanması, olayın kontrol altına alınması ve krizin çözümü konusunda bizlere gerekli konularda ışık tutacaktır."

İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi'nde görevlendirilen personele teşekkür eden Sezikli, birimin çevre il ve ilçeler için faydalı çalışmalar yapacağına inandığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Merzifon Devlet Hastanesine 'İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement