Messi Avrupa'nın 5 Büyük Liginin En Fazla Gol Atan Oyuncusu Oldu - Son Dakika
Spor

Messi Avrupa'nın 5 Büyük Liginin En Fazla Gol Atan Oyuncusu Oldu

Lionel Messi Real Sociedad maçında attığı golle, Avrupa'nın 5 büyük liginde bir kulüp formasıyla en çok gol atan futbolcu rekorunu Gerd Müller'den devraldı.

15.01.2018 14:20  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lionel Messi, Gerd Müller'i geçti ve Avrupa'nın 5 büyük liginin 366 golle en golcü oyuncusu oldu.

Barcelona A Takımı formasını 16 Ekim 2004'ten bu yana giyen Messi, ligin 18. haftasında Levante filelerini havalandırarak İspanya Birinci Ligi'ndeki (La Liga) toplam gol sayısını 365'e çıkarmıştı. 30 yaşındaki forvet oyuncusu böylece efsane Alman oyuncu Gerd Müller'e ait Avrupa'nın 5 büyük liginin skorerleri arasında en fazla gol atan futbolcu rekoruna ortak olmuştu.

GOL SAYISINI 366'YA ÇIKARDI

Arjantinli yıldız Real Sociedad deplasmanında 85. dakikada attığı golle toplam gol sayısını 366'ya çıkardı.

GERD MULLER'İ GEÇTİ

Lionel Messi, Real Sociedad deplasmanında gol atarak Alman oyuncu Gerd Müller'i geçerek Avrupa'nın 5 büyük liginde bir kulüp formasıyla en çok lig golü atan futbolcu rekorunun yeni sahibi oldu.

Messi Avrupa\'nın 5 Büyük Liginin En Fazla Gol Atan Oyuncusu Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Messi Avrupa'nın 5 Büyük Liginin En Fazla Gol Atan Oyuncusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Zekice: Bizim millet ufak bir şeyde cinnet geçirip, cinayet , intihar gibi olaylar ile sonuçlanabilen çok büyük hatalar yapabiliyor.Neden kolayca cinnet geçiriyoruz ? SEBEPLER: konuşmayı / düşünmeyi sevmiyoruz, çok gürültülü, stresli bir hayat yaşıyoruz. Yanlış beslenme, düzensiz uyku.Artık müzik, telvizyon gürültüsunden dükkanlara, lokantalara bile girilmiyor.çangur çungur.buna birde trafik,ezan gürultüsunü eklersek, 0 15 Yanıtla
  • Son : insanlar dinden uzaklastikca ruhsal olarak cokmeleri olagandir .ezana birisi hakaret ediyorsa o kisi musluman degildir zaten .Allah islah etsin.imandan ayirmasin 3 4 Yanıtla
  • mükemmela: BİR GÜNEY AMERİKALININ AVRUPAYI FETHEDİŞİ ;)) 2 0 Yanıtla

Advertisement