Mesut Yar Duyurdu! Sezon Sonu Altı İddialı Dizi Final Yapıyor - Son Dakika
Magazin

Mesut Yar Duyurdu! Sezon Sonu Altı İddialı Dizi Final Yapıyor

Medya kulislerini yakından takip eden Mesut Yar, son yazısında sezon sonu final yapması beklenen ve gelecek sezonu garantileyen dizileri kaleme aldı.

09.04.2018 12:12  Güncelleme: 12:22

Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, bugün kaleme aldığı köşe yazısında sezon sonunda final yapması muhtemel dizileri kaleme aldı.

Mesut Yar'ın "Bu da kulis loto" başlıklı yazısında final yapması muhtemel yapımlar arasında "Vatanım Sensin" ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi iddialı diziler de yer alıyor.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

Sezon sonunda biteceğinin kulisi yapılan dizilere bakalım. "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", "İstanbullu Gelin", "Siyah Beyaz Aşk", "Aslan Ailem", "Vatanım Sensin", "Fazilet Hanım ve Kızları" dikkat çekenler.

GELECEK SEZONU GARANTİLEYENLER

Gelecek sezonu garantilediği söylenen işlere de bakalım. "Sen Anlat Karadeniz", "Çukur", "Mehmed Bir Cihan Fatihi", "Kadın", "Ufak Tefek Cinayetler", "Diriliş Ertuğrul", "Arka Sokaklar", "Avlu", "Aşk ve Mavi", "Çocuklar Duymasın", "Bizim Hikaye" ilk bakışta görünenler... Bir de bugün yarın kalkar grubu var ki dilerim sadece kulis olarak kalırlar. "8. Gün", "Tehlikeli Karım", "Fi" (günü değişti) potada görünüyor. Kulislerden özet budur.

Mesut Yar Duyurdu! Sezon Sonu Altı İddialı Dizi Final Yapıyor

Son Dakika Magazin Mesut Yar Duyurdu! Sezon Sonu Altı İddialı Dizi Final Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Sultan meşkte: 2020 ye geldik hala dizi ilemi ugraşıyorsunuz ben hiç birini izlemiyorum 25 5 Yanıtla
    Lutfen: Fazilet hanim rahat birakin 2 0
  • Gozlemci: Dirilisten baska dizi yok oyuncular haklarini veriyor mehmet bir cihan fatihi belli degil oyunculuk yok bir kac kisi disinda cok yapmacik soylemler var hic yakismiyor dirilis ertugrul dizisindeki oyuncular diziyi eskiyi yasiyorlar sanki yasamadan oynayamassin seyirciye geciremessin o duygulari dirilis ertugrul disindaki dizi oyuncularin bir kaci seyirciye o duyguyu yansitirken cogu dizi oyuncusu fiyasko 14 7 Yanıtla
  • Serdar talak : Diriliş ertuğrul emeği geçen herkese teşekkür ederim 14 5 Yanıtla
    10 : Bu iyiydi 1 1
  • Dizi izlerken osuran Sevilay: Merhabalar, eski sevgilim dizi izlerken zart zort osurdugum icin beni terk etti.Osuruklarima katlanacak ve beni osuruklarimla sevecek erkekler ariyorum. 3 13 Yanıtla
    .....: Tam bir ahmaksın 5 0 Osurukcu güzeli: Çok ayıp etmiş sevgilin.. bunda ne var. Ben onun yerinde olsaydım sen sıçana kadar tahammül ederdim.. 4 0 eeeee: geri zeka 0 0
  • KARŞIYAKALI: çocuklar duymasını neden zorluyorlar ki? 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement