Metin Hara Adana'da Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Metin Hara Adana'da Okurlarıyla Buluştu

Metin Hara Adana\'da Okurlarıyla Buluştu

Renkli kişiliği, farklı bakış açısıyla yıldızı hızla parlayan Metin Hara, büyük bir okur sayısına ulaşan ilk kitabı “Yol”u, İstanbul’dan sonra ilk defa Adana Optimum Outlet D&R mağazasında imzaladı.

01.10.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renkli kişiliği, farklı bakış açısıyla yıldızı hızla parlayan Metin Hara, büyük bir okur sayısına ulaşan ilk kitabı "Yol"u, İstanbul'dan sonra ilk defa Adana Optimum Outlet D&R mağazasında imzaladı.

Adana Optimum Outlet'te, D&R Live imza günü etkinliğine konuk olan Metin Hara, yoğun bir sevgiyle karşılandı.

"Keramet onda değil senin onun hakkında hissettiklerindedir" diyen Metin Hara, uzun araştırmalar sonucunda yazdığı 'Yol' kitabında, yaşama dair birçok şeye yer verdiğini belirtti. Yer yer ağlatan, güldüren hikayelerden, nefes egzersizlerine, enerjinin kullanımından, aşka, sevgiye kadar birçok konuda yol gösterici olan kitabın yüz binlere ulaşmasından memnuniyetini ifade eden Hara, "Aşkın İstilası üçlemesinin ilk kitabı olan 'Yol' yeni bir başlangıç yapmak ve farklı bakış açıları keşfetmek isteyen okuyuculara hitap ediyor. Aşkın, yeniden doğuşun, sınırsızlığın, farkındalığın, değişimin ve şifanın yollarının bulunduğu kitabın daha nicelere ulaşması temennim" dedi.

Hara, Adana'da gördüğü ilgiden ve sevgiden de memnun olduğunu dile getirdi. Okuyucularına sarılarak sevgilerine karşılık veren Metin Hara, onların anı fotoğrafı çektirme isteğini de geri çevirmedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metin Hara Adana'da Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement