MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Bayramı Afyonkarahisar'da Geçirdi - Son Dakika
Yerel

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Bayramı Afyonkarahisar'da Geçirdi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Bayramı Afyonkarahisar\'da Geçirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına katıldı.

07.07.2016 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen bayramlaşma programlarına katıldı.

Bayramlaşma programlarına katılmak için Afyonkarahisar'a gelen Parsak, bayramın ikinci günü ilk olarak Taş Medresede gerçekleştirilen programa katıldı. Taş Medrese de gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Parsak, Giresun'da Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, komutanlar ve ailelerini taşıyan helikopterin düşmesi sonucu 7 kişinin şehit olmasının acısını yaşadıklarını söyledi. Yaralılara acil şifalar dileyen Parsak, "Şehit ailelerini ziyaret etmek için Bölge Komutanımız, diğer komutanlarımız ve ailelerini taşıyan helikopterin düşmesi sonucu maalesef komutanlarımızdan ve ailelerinden 7 kişi şehit olmuştur. Allah yaralılara acil şifalar versin. Maalesef her gün aldığımız şehit haberleriyle yüreklerimiz yanıyor. Allah bu acılara tekrar yaşatmasın diliyoruz. Türkiye doğusuyla-batısıyla ve kuzeyiyle-güneyiyle bütündür. Bu zor dönemi birlik ve beraberlik içerisinde atlatacaktır. Bayramlar bizleri biz yapan en değerli günlerimizdir. Birlik ve dirlik içinde olmamıza inşallah vesile olacaktır" dedi.

Parsak ayrıca bayramın ikinci günü MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine de katılarak partililerin bayramını kutladı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Bayramı Afyonkarahisar'da Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement