MHP'den "Aborijinli" Tepki: Susun! Konuştukça Düşmanlarımız Cesaretleniyor! - Son Dakika
Güncel

MHP'den "Aborijinli" Tepki: Susun! Konuştukça Düşmanlarımız Cesaretleniyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun "Ortadoğu'da yapak kıpırdasa haberimiz olur" sözlerini hatırlatarak, "Türkmenlerin yaşadığı Musul ve Kerkük işgal edilirken, soydaşlarımız yurtlarından tasfiye edilirken, sınırlarımız kevgire dönerken uykusundan uyanmaya davet ediyoruz.

13.06.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun "Ortadoğu'da yapak kıpırdasa haberimiz olur" sözlerini hatırlatarak, "Türkmenlerin yaşadığı Musul ve Kerkük işgal edilirken, soydaşlarımız yurtlarından tasfiye edilirken, sınırlarımız kevgire dönerken uykusundan uyanmaya davet ediyoruz. Sayın Davutoğlu'na sesleniyoruz: "Sus be kardeşim' Sen konuştukça düşmanlarımız cesaretleniyor" dedi.

Adan, yaptığı yazılı açıklamada, yıllardır millete stratejik derinlik adı altında paketlenip sunulan politikanın "stratejik bir çukur" olduğunu belirterek, " Türkiye, AKP iktidarı boyunca uluslar arası bütün mevzilerimizi, bütün kırmızı çizgilerimizi, bütün olmazsa olmazlarımızı, bütün milli çıkar, hedef ve ideallerimizi yerle bir etmiştir" ifadelerini kullandı.

-"TÜRKİYE HER TÜRLÜ KURGUYA AÇIK"-

Adan, Türkiye'nin içeride ve dışarıda her türlü kurguya açık bir ülke haline geldiğini, kontrol eden değil kontrol edilen, müdahale eden değil yönlendirilen bir ülke olduğunu kaydetti.

-"ABORİJİNLER BİLE BİLİYOR"-

Yurt içinde bayrağını koruyamayanların, yurt dışında da koruyamayacağını dile getiren Adan şunları kaydetti:

"Kendi topraklarında bayrağına sahip çıkamayanların başka topraklarda hükmü geçmez. Lafla büyük devlet olunmaz. Suriye'de Esad'a karşı savaşıyor diye bu iktidar tarafından desteklenen bir örgüt, gelmiş bizim konsolosluğumuzda racon kesiyor. Türkiye'yi yönetenler ise "kimse gücümüzü test etmesin' cümlesinden başka bir cümle kuramıyor. Oysa kendileri de gayet iyi biliyorlar ki; 12 yıldır Türkiye'nin gücü test ediliyor. İçerde kendi milletine karşı aslan kesilenlerin, kendisine karşı her türlü muhalefetin sesini binbir oyunla kısanların; dışarıda süt dökmüş kediye döndüklerini Aborjinler bile biliyor artık. "Ortadoğu'da yapak kıpırdasa haberimiz olur" diyen Sayın Dışişleri Bakanı'nı; Türkmenlerin yaşadığı Musul ve Kerkük işgal edilirken, soydaşlarımız yurtlarından tasfiye edilirken, sınırlarımız kevgire dönerken uykusundan uyanmaya davet ediyoruz. Sayın Davutoğlu'na sesleniyoruz: "Sus be kardeşim" Sen konuştukça düşmanlarımız cesaretleniyor.Musul ve Kerkük'te akan her damla kanın ve Türkiye'nin uğradığı her türlü zararın vebali bu hükümetin ve BOP Eşbaşkanı Sayın Başbakan'ın boynundadır. Ortadoğu'da Türkiye'yi oyunun dışına itenler, çerez yapanlar; eninde sonunda bunun hesabını tarih ve millet huzurunda vereceklerdir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP'den 'Aborijinli' Tepki: Susun! Konuştukça Düşmanlarımız Cesaretleniyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement