MHP'li Başkandan Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

MHP'li Başkandan Örnek Davranış

MHP\'li Başkandan Örnek Davranış

Çanakkale’nin Çan İlçesi’ne bağlı Terzialan Belde Belediye Başkanı Tuncay Göymen’in ilk icraatı beldede Sosyal Yardımlaşma Derneği kurmak oldu.

05.04.2014 10:23

Çanakkale'nin Çan İlçesi'ne bağlı Terzialan Belde Belediye Başkanı Tuncay Göymen'in ilk icraatı beldede Sosyal Yardımlaşma Derneği kurmak oldu. Başkan Göymen, öğrencilere burs sağlamak amacıyla her ay maaşının bir bölümünü bu derneğe bağışlayacağını açıkladı.

Terzialan yeni Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra, görevini Bahattin Sağın'dan teslim aldı. Terzialan Belediyesinde gerçekleştirilen devir töreninden sonra Belediye başkanı Tuncay Göymen'in ilk icraatı beldede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurmak oldu. Başkan Göymen, "Beldemiz halkından 7 kişi ile kuracağımız derneğimize ben yönetici olmayacağım. Ama üye konumunda görev alacağım. Bu kurulan derneğimize seçim çalışmalarımda halkımıza verdiğim söz doğrultusunda maaşımdan her ay bin TL bu aktaracağım. Bu derneğimiz bu ay içinde faaliyete geçecek ve ilk olarak beldemizden dışarıda okuyan 20 üniversite öğrencilerimize aylık 100'er lira yardımda bulunulacak şekilde çalışmalarımız olacak. Bu paranın kimlere verileceğinden benim dahi haberim olmayacak" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Başkandan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement