MHP'lilerden Mustafa Sever'e Tepki - Son Dakika
Güncel

MHP'lilerden Mustafa Sever'e Tepki

Anamur Kent Konseyi Toplantısı, belediye başkan adaylarının katımıyla yapıldı.

01.03.2014 20:19  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anamur Kent Konseyi Toplantısı, belediye başkan adaylarının katımıyla yapıldı.

Bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz, Saadet Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Kök ve DYP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Bahri Korkmaz ile partilerin ilçe belediye başkan adayları katıldı.

Mustafa Sever, konuşmasını tamamladıktan sonra, Silifke'deki mitinge katılması gerektiğini belirterek, salondan ayrıldı. Sever ile birlikte salonda bulunan AK Parti üyeleri de dışarıya çıkınca MHP'liler duruma tepki gösterdi.

Bunun üzerine kürsüye çıkan MHP adayı Burhanettin Kocamaz, yaptığı konuşmada, "250 kilometere yoldan geldik buraya. Demokrasiye inanmamanın, demokrasiye saygı göstermemenin en büyük örneği bu. Sayın Mustafa Sever'i ikinci kez yaptığı bu saygısızlıktan dolayı kınıyorum. Daha evvel Mersin Toros Üniversitesi'nin düzenlediği toplantıda aynı saygısızlığı gösterdi. Organizasyonu yapan değerli hocam hiç kusura bakmasın provokasyona gelmiştir. Bu toplantıyı burada bitiriyoruz" dedi.

Kocamaz ve beraberindekiler de daha sonra salondan ayrıldı.

MHP\'lilerden Mustafa Sever\'e Tepki
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP'lilerden Mustafa Sever'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement