Mihalıççık'ta Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Mihalıççık'ta Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Mihalıççık\'ta Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinde, aralarında husumet olan iki kişi arasında çıkan kavgada Ferahi K. sopayla Ertuğrul Akan'ı dövdü. Ağır yaralanan Akan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli Ferahi K. gözaltına alındı.

02.05.2023 16:21  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'in Mihalıççık ilçesinde, Ferahi K., (63), aralarında husumet olan Ertuğrul Akan'ı (64) çıkan kavgada sopayla dövdü. Ağır yaralanan Akan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Mihalıççık ilçesine bağlı Güce Mahallesi'nde oturan Ferahi K.,  aralarında daha önceden husumet olan Ertuğrul Akan ile dün sokakta karşılaştı. İkili arasında tartışma kavgaya dönüştü ve Ferahi K., sopayla döverek Ertuğrul Akan'ı başından ağır yaraladı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Akan, ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından şüpheli Ferahi K., gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli,  ifadesi için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mihalıççık'ta Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement