Mihalıççıklılardan Başkan Büyükerşen'e Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Mihalıççıklılardan Başkan Büyükerşen'e Teşekkür

Mihalıççıklılardan Başkan Büyükerşen\'e Teşekkür

Kent merkezinde gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra ilçe merkezleri ve bağlı mahallelerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Mihalıççık İlçesi'nde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması sonrası ilçenin çehresini değiştirdi.

18.10.2018 15:42  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorunsuz bir üst yapı için çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, görev ve sorumluluğunda bulunan Mihalıççık ilçe merkezindeki cadde ve meydanda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Atatürk Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Ömerköy Caddesi, hastane yolu ve mezarlık yolunun yanı sıra ilçe pazarının da kurulduğu Çarşı Meydanı'nı asfaltlayan ekipler ilçe merkezinde büyük bir değişim gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlandığı caddelerde Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri yol çizgi çalışmalarını da tamamlayarak ilçe merkezini modern bir hale kavuşturdu.

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlar,Başkan Yılmaz Büyükerşen ve ekibine ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mihalıççıklılardan Başkan Büyükerşen'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement