Milli Eğitim Müdürü'nden Öğretmenlere: Başarının Anahtarı İşini Sevmek - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Müdürü'nden Öğretmenlere: Başarının Anahtarı İşini Sevmek

Milli Eğitim Müdürü\'nden Öğretmenlere: Başarının Anahtarı İşini Sevmek

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, 2013-14 eğitim- öğretim yılında yeni göreve atanan 98 öğretmen ile bir araya geldi.

13.09.2013 11:35

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, 2013-14 eğitim- öğretim yılında yeni göreve atanan 98 öğretmen ile bir araya geldi. Müdür Okur, başarılı olmanın en büyük anahtarının işi sevmek olduğunu vurguladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yeni atanan öğretmenlerle bir araya gelen Hacı Ali Okur, Ankara'ya yakın olmaları nedeniyle uyarılarda bulundu. Okur, "Ankara yakın, gider geliriz diyorsanız, bu olay sizi yorar. Kimseyi zorlayıcı bir yönlendirmemiz olamaz. İkametiniz burada olursa, sizlerden çok daha verim alabiliriz. Karşılaştığınız sorun olursa, kapımız her zaman için açık olacaktır" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, en genç öğretmen olan Saniye Öztürk'e çiçek verdi. Çiçeklerle karşılanmayı beklemediğini belirten Öztürk, "Benim için açıkçası sürpriz oldu. İnşallah bundan sonrası da güzel olacak. Böyle bir uygulamayı düşünenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Müdürü'nden Öğretmenlere: Başarının Anahtarı İşini Sevmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement