Milli İrade Platformu'ndan Açıklama - Son Dakika
Güncel

Milli İrade Platformu'ndan Açıklama

Milli İrade Platformu\'ndan Açıklama

"milli İrade Platformu"nu oluşturan bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bugün Şişli'de bir otelde basın toplantısı düzenledi.

11.09.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"milli İrade Platformu"nu oluşturan bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bugün Şişli'de bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Son dönemde yaşanan vahim olaylar karşısında Milli İrade Platformunun ortak tepkisini dile getirdiklerini söyleyen İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün basın açıklamasını okudu.

"MİLLİ İRADE ETKİ ALTINA ALINDI"

Açıklamanın ilk bölümünde Ak Parti iktidarlarının ekonomiden dış politikaya bir çok alanda birçok ilke imza attığı belirtilerek," Her şeyden önemlisi, binlerce canımızı, gencecik fidanlarımızı bizden koparan terör belasına karşı kararlı bir duruş sergileniyor; Türk ve Kürt'ün ezeli kardeşliğini tamir adına cesur adımlar atılıyordu. İşte tam da böyle bir atmosferde, önce Gezi Olaylarıyla, ardından 17-25 Aralık 2013 Darbe girişimiyle Türkiye'nin kutlu yürüyüşü, büyüyen ekonomisi, küresel yatırımları, artan refahı, güçlenen toplumsal yapısı, 78 milyonun kardeşliği hedef alındı. Yurtiçinde ve yurtdışında yapılan algı operasyonlarıyla istikrar zedelendi. Yalan haberlerle, dezenformasyonla, çarpıtmayla, sistemli saldırılarla, seçmen tercihlerine yönelik tehditlerle, milli irade etki altına alındı"denildi.

"PKK DEVREYE GİRDİ"

7 Haziran seçimlerinin hemen ertesinde PKK'nın devreye girdiğinin belirtildiği açıklama şöyle devam etti: Tam da istikrara yönelik kaygılar artmışken, bu kez eli kanlı terör örgütü devreye girdi. Kürtlerin yüzlerce yıllık sorunlarının kararlılıkla çözüldüğü, Türk ve Kürt kardeşliğinin tarihi onarım sürecine girdiği bir anda, bölücü terör örgütü, adeta Türkiye düşmanlarından talimat almışçasına, alçakça ve kahpece, polisimize, askerimize, sivil vatandaşlarımıza saldırmaya, kan akıtmaya başladı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milli İrade Platformu'ndan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement