Milli Savunma Bakanı Canikli: "(Muharrem İnce'nin Sözleri) Korgeneral İsmail Metin Temel,... - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Bakanı Canikli: "(Muharrem İnce'nin Sözleri) Korgeneral İsmail Metin Temel,...

Milli Savunma Bakanı Canikli: "(Muharrem İnce'nin sözleri) Korgeneral İsmail Metin Temel, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve masum insanlarımızı katleden teröristleri Afrin'de etkisiz hale getiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi savaş alanında yöneten kahraman bir komutandır.

02.06.2018 15:48  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Canikli: "( Muharrem İnce'nin sözleri) Korgeneral İsmail Metin Temel, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve masum insanlarımızı katleden teröristleri Afrin'de etkisiz hale getiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi savaş alanında yöneten kahraman bir komutandır."

Milli Savunma Bakanı Canikli: "(Muharrem İnce'nin sözleri) Korgeneral İsmail Metin Temel'in apoletleri, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmesinin nişanesidir ve bu apoletler milletimiz tarafından takılmıştır. Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez. Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve onun komutanının apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz değildir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Bakanı Canikli: '(Muharrem İnce'nin Sözleri) Korgeneral İsmail Metin Temel,... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement