Milyoner'deki 60 bin liralık 'Yeşilçam' sorusu herkesin dilinde! Cevapları gören kahkaha attı - Son Dakika
Magazin

Milyoner'deki 60 bin liralık 'Yeşilçam' sorusu herkesin dilinde! Cevapları gören kahkaha attı

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde, 60 bin TL değerindeki "1968 yapımı 'Dünyanın En Güzel Kadını' adlı Yeşilçam filminde hangi adda bir karakter yer almaktadır?" sorusunun şıkları görenleri güldürdü. Fatma Dirik, Filiz Yakın, Türkan Moray ve Emel Yayın şıkları yarışmacıyı da şaşırttı.

19.07.2020 11:18  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kim Milyoner Olmak İster'deki 60 bin liralık Yeşilçam sorusu kafaları karıştırdı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmada "1968 yapımı 'Dünyanın En Güzel Kadını' adlı Yeşilçam filminde hangi adda bir karakter yer almaktadır?" sorusunun cevapları herkesi şaşırttı.

Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde geceye 60.000 TL değerindeki "1968 yapımı 'Dünyanın En Güzel Kadını' adlı Yeşilçam filminde hangi adda bir karakter yer almaktadır?" sorusu damga vurdu.

Milyoner'deki 60 bin liralık 'Yeşilçam' sorusu herkesin dilinde! Cevapları gören kahkaha attı

"BU İSİMLER GERÇEK Mİ?"

Yarışmacı "bu isimler gerçek mi" diye sorunca Kenan İmirzalıoğlu gülerek "Gerçek olmayan bir şey sorulmaz burada" yanıtını verdi.

Genç yarışmacı risk almak istemediğini söyleyerek yarışmadan çekildi. Derya ismindeki yarışmacı 30 bin TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

YANIT: TÜRKAN MORAY

"1968 yapımı 'Dünyanın En Güzel Kadını' adlı Yeşilçam filminde hangi adda bir karakter yer almaktadır?" sorusunun yanıtı ise Türkan Moray'dı.

Milyoner\'deki 60 bin liralık \'Yeşilçam\' sorusu herkesin dilinde! Cevapları gören kahkaha attı

Son Dakika Magazin Milyoner'deki 60 bin liralık 'Yeşilçam' sorusu herkesin dilinde! Cevapları gören kahkaha attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Edebi metinler ogretmeni: Türkan Şoray i Koray diye yazan şahıs harflerde yanyana değil nasıl böyle bir hata yaptınız acaba 1 2 Yanıtla
  • adsız: kişiye göre kolay soru hazırlanmış 2 0 Yanıtla
  • Doğukan UYAR: Kısacacı şöyle Türkan Moray karakterini Türkan ŞORAY canlandırmıştır. Gülüşmelerin sebebi bundandır tabi soruyu anlamamamış olabilirler. 2 0 Yanıtla
  • Sabri özarslan: Bence bu yarışma maalesef sorular daha önce masaya zarf içinde koymadığı için şüpheli.. Eger bir yarışmacı yüksek ikramiyeyi doğru giderse,,Zor bir soru sorup diskalifiye ediyorlar. Mesela Sultan Abdülmecit in kayinvaldesinin adı gibi.. 1 0 Yanıtla
  • Adımı düzgün yaz: Türkan Moray değil şoray 0 1 Yanıtla
  • Haberi düzgün oku: Filmdeki ismi Türkan Moray 0 0 Yanıtla
  • Selin: Türkan Şoray 0 0 Yanıtla
  • Özünüze dönün: Filimdeki soy isim moray 0 0 Yanıtla
  • cahil: moray soyadlı karakterde var filmde 0 0 Yanıtla
  • gg: iyice saçmaladılar soruların bir çoğu benden uzak. 0 0 Yanıtla

Advertisement