Mimarlar Odası'ndan Başkan Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mimarlar Odası'ndan Başkan Alıcık'a Ziyaret

Mimarlar Odası\'ndan Başkan Alıcık\'a Ziyaret

Mimarlar Odası Nazilli Temsilciliği'nde görevi Belediye Meclis üyesi Gonca Yelkovan'dan devralan Hüsnü Erturan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret etti.

03.01.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mimarlar Odası Nazilli Temsilciliği'nde görevi Belediye Meclis üyesi Gonca Yelkovan'dan devralan Hüsnü Erturan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret etti. Mimarlar Odası'nın yeni başkanı Hüsnü Erturan ve Başkan Yardımcısı Mimar Gonca Yelkovan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mimar Murat Yumurtacı, Mimar Erdoğan Ünsal, Mimar Adalet Çakırlı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret hakkında bilgi veren Erturan, "Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ile kent projeleri, imara açılacak yerlerin birlikte çalışarak modern ve sorunsuz bir şekilde yapılmasını istediğimizi dile getirdik. Belediye ile bilgi alışverişinde bulunmak istediğimizi dile getirerek, belediye ile birlikte çalışmalar yapmaya hazır olduğumuzu söyledik. Sayın Başkanımız bu konuda bizlere yardımcı olacağını Nazilli'nin geleceği için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım diyerek çalışmaları destekleyeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Mimarlar odası yeni başkanı Hüsnü Erturan ve yeni mimarlar odası yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen Başkan Alıcık ise; "Nazilli için ortak çalışma yapmayı düşünüyoruz. Nazilli'mizin geleceğine sahip çıkarak hep beraber yeni kent projeleri ile Nazilli'yi adı üstünde şirin bir kent yapmak istiyoruz. Bu konuda başarılı çalışmalar yapacağımızdan eminim" diyerek ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. - ÖZMENAYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mimarlar Odası'ndan Başkan Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement