Miniklerden Eğlenceli Yıl Sonu Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Miniklerden Eğlenceli Yıl Sonu Gösterisi

Keçiören Belediyesi Yonca Yaşam Merkezi içerisinde hizmet veren Yonca Anaokulu’nun minikleri, renkli bir yılsonu gösterisi ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılını sonlandırdı.

02.06.2018 11:29

Keçiören Belediyesi Yonca Yaşam Merkezi içerisinde hizmet veren Yonca Anaokulu'nun minikleri, renkli bir yılsonu gösterisi ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılını sonlandırdı.

Minikleri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın yanı sıra programa veliler de yoğun ilgi gösterdi. Keçiören Belediyesi'ne bağlı 3 -5 yaş grubundaki çocuklara hizmet veren anaokulunun yıl sonu gösterisinde minikler halk oyunu ve modern dans ile neşeli dakikalar yaşattılar. Mehmetçik şiiri rontunun yanı sıra aldıkları değerler eğitimi ve İngilizce eğitimi de içeren gösteriler esnasında veliler de cep telefonları ile bu anları ölümsüzleştirdiler. Gösteri sonunda minik öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları hediyeleri annelerine verdiler.

Yonca Kreşi Sergisi'nde ise öğrencilerin 2017 - 2018 eğitim - öğretim yılı içerisinde yaptıkları sanat etkinlikleri, grup çalışmaları, proje çalışmaları ve aile katılımlı proje çalışmaları sergilendi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da miniklerin gösterisini ilgiyle izlerken, "Çok güzel bir yıl sonu gösterisi hazırlamışlar, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Eğitim programlarını çocukların yaş gruplarına göre düzenleyerek onların kişisel gelişimlerine doğru katkı sunmayı amaçladığımız Yonca Anaokulumuzla evlerindeki sıcaklık ve güven ortamını anaokuluna taşıdık" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Miniklerden Eğlenceli Yıl Sonu Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement