Modric, Ramos'un Penaltıyı Nereye Vuracağını Kalecisine Söyledi - Son Dakika
Spor

Modric, Ramos'un Penaltıyı Nereye Vuracağını Kalecisine Söyledi

Luka Modric'in, Sergio Ramos'un penaltı vuruşundan önce kalecisi Daniel Subasic'e verdiği ipucu işe yaradı, Ramos penaltı atışından yararlanamadı.

22.06.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2016 D Grubu'nda İspanya ile Hırvatistan karşılaştı. Hırvatistan'ın İspanya'yı 2-1 mağlup ettiği mücadelenin 72. dakikasında İspanya bir penaltı kazandı.

MODRİC TÜYOYU VERDİ, SUBASIC PENALTIYI ÇIKARDI

David Silva'nın ceza sahası içerisinde düşürülmesinin ardından kazanılan penaltıda, topu Sergio Ramos eline aldı. Bunun üzerine Sergio Ramos'un Real Madrid'den takım arkadaşı Luka Modric, Darijo Srna'yı yanına çağırarak bir şeyler söyledi. Srna, bu kısa konuşmanın ardından koşarak kaleci Daniel Subasic'in yanına gitti ve kulağına bir şeyler söyledi. Bu konuşmanın ardından Daniel Subasic, Sergio Ramos'un penaltısını kurtardı. Kurtarışın ardından Luka Modric, teknik heyete doğru dönerek zafer işareti yaptı. Penaltıdan sonra Hırvatistan, Ivan Perisic ile bir gol daha bularak maçı kazandı ve D Grubu'nu lider bitirdi. Hırvatistan böylece İtalya ile eşleşmekten kurtulmuş oldu.

Modric, Ramos\'un Penaltıyı Nereye Vuracağını Kalecisine Söyledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Modric, Ramos'un Penaltıyı Nereye Vuracağını Kalecisine Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hakem hatası: Penaltıda Ramos topa gelirken kaleci kale çizgisinden bariz şekilde öne çıktı..hakem penaltıyı tekrar kullandırmalıydı 6 0 Yanıtla
  • Gökhan: Peki bu video ne böyle? Ben penalti falan görmüyorum. 3 0 Yanıtla

Advertisement