mor ve ötesi'nden bir günde iki imza - Son Dakika
Güncel

mor ve ötesi'nden bir günde iki imza

Rock müziğin sevilen gruplarından mor ve ötesi, 20. yılını özel olarak hazırlanan arşivlik box setler ile kutluyor.

24.10.2016 17:40

Grup, 23 Ekim Pazar günü D&R Trump ve D&R Caddebostan Kültür Merkezi'nde, bir günde düzenlenen iki imza etkinliğinde hayranlarıyla buluştu, yeni albümünü imzaladı

mor ve ötesi, 23 Ekim Pazar günü D&R Trump ve D&R Caddebostan Kültür Merkezi'nde düzenlenen iki imza günü etkinliğinde sevenleriyle bir araya geldi. Renkli ve eğlenceli geçen imza günlerinde mor ve ötesi hayranları, grupla hem sohbet etme hem de yeni albümü imzalatma imkanı yakaladı. İmza günü ilginç ve bir kadar da anlamlı anlara da sahne oldu. İzmir'deki bahçesinin ilk elmasını hediye eden misafir ile grubun Caddebostan Kültür Merkezi'nde yıllar önce çekilmiş fotoğrafını getiren mor ve ötesi hayranları imza gününde unutulmaz anlara imza attı.

mor ve ötesi, yirminci yılını arşivlik box setler ile ölümsüzleştiriyor. "Kayıtlar" 1996-2004" adını taşıyan ilk box set, 5 CD'den oluşuyor. Sette grubun ilk 4 albümü ve son teklisi "Anlatamıyorum" yer alırken, "Şehir", "Bırak Zaman Aksın" ve "Gül Kendine" albümleri ise ilk defa remastered olarak dinleyiciyle buluşuyor.

Grubun 20 yıllık müzikal geçmişinin ilk yarısını yansıtan derlemenin ikincisi "Kayıtlar 2005-2016" adı ile Kasım ayında müzikseverlerle buluşacak. mor ve ötesi'nin 20 yıllık geçmişiyle birlikte tüm şarkı sözlerinin, hiç yayımlanmamış görsellerin ve bazı özel sürprizlerin yer alacağı 8 CD'lik üçüncü kutu ise Aralık ayında sınırlı sayıda basılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel mor ve ötesi'nden bir günde iki imza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement