Mostphotos'dan Unutulmaz Aşk Sahneleri - Son Dakika
Güncel

Mostphotos'dan Unutulmaz Aşk Sahneleri

Mostphotos\'dan Unutulmaz Aşk Sahneleri

Dijital İmaj Bankası Mostphotos, Sevgililer Gününe özel, filmlerdeki en unutulmaz aşk sahnelerini Sadi Güran'ın çizimleri ile ölümsüzleştiriyor

11.02.2014 15:55

Dijital İmaj Bankası Mostphotos, Sevgililer Gününe özel, filmlerdeki en unutulmaz aşk sahnelerini Sadi Güran'ın çizimleri ile ölümsüzleştiriyor. 'Selvi Boylum Al Yazmalım', 'Romeo ve Juliet', 'Star Wars', 'Örümcek Adam' ve 'Tiffany'de Kahvaltı' filmlerinin efsaneleşmiş aşk sahnelerinin yer aldığı çalışmaları, sanatçının Mostphotos sayfasından görmek hatta sevdiklerinize hediye etmek mümkün.

Sevgililer Günü'nde klasikleşen, bilinen, herkesin tercih ettiği bir hediye yerine sevdiğiniz insana aşk dolu sahneler hediye edebilirsiniz.

Dijital imaj bankası Mostphotos, ünlü illüstratör Sadi Güran ile dijital sergi projesine bir yenisini daha ekledi. Aşklarına hayran kalınan karakterleri kullanan sanatçı, 'Selvi Boylum Al Yazmalım', 'Romeo ve Juliet', 'Star Wars', 'Örümcek Adam' ve 'Tiffany'de Kahvaltı' filmlerinin efsaneleşmiş, hafızalara kazınmış aşk sahnelerini illüstrasyonlarıyla tekrar canlandırdı.

Kadir İnanır, Türkan Şoray, Leonardo DiCaprio, Audrey Hepburn, Harrison Ford ve Kirsten Dunst gibi oyuncuların en ünlü sahneleri üzerine kurgulanan illüstrasyonlar, görenlere o romantik sahneleri tekrar hatırlatıyor. Sevgililer Günü'ne özel 'Unutulmaz Aşk Sahneleri' başlığı altındaki illüstrasyonlar http://tr-tr.mostphotos.com/sadiguran adresinden satın alınabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mostphotos'dan Unutulmaz Aşk Sahneleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement