Motorine 26 Kuruş, Lpg'ye 7 Kuruş Zam Yapıldı - Son Dakika
Ekonomi

Motorine 26 Kuruş, Lpg'ye 7 Kuruş Zam Yapıldı

Motorine 26 Kuruş, Lpg\'ye 7 Kuruş Zam Yapıldı

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, motorine 26 kuruşluk bir zam yapıldığı bildirdi.

10.10.2018 09:11

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, motorine 26 kuruşluk bir zam yapıldığı bildirdi. Kurum ayrıca 26 kuruşluk bu zammın ÖTV'den karşılanacağını ve pompa fiyatlarında bir değişiklik olmayacağını açıkladı.

EPGİS'in Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre motorine 26 kuruşluk bir zam gerçekleştirildi. Ancak bu zam ÖTV'nin aynı oranda indirilmesiyle pompaya yansımayacak. Eğer ÖTV'den karşılanmasaydı motorin 6.32 TL yerine 6.58 TL'den satılacaktı.

Ayrıca EPGİS sosyal medya hesabından bugün yaptığı açıklamada, LPG otogaza litrede 7 kuruşluk bir zam yapıldığını bildirdi. Yapılan bu zammın ÖTV'nin aynı oranda düşürülmesiyle pompaya yansımayacağı da açıklamada belirtildi.

EPGİS'in Twitter üzerinde yaptığı duyuruya göre LPG otogaza 7 kuruşluk bir zam yapıldı. Zammın ÖTV'den karşılanacağı açıklanırken pompa fiyatlarında değişiklik olmayacağı açıklandı.

Eğer zam ÖTV'den karşılanmasaydı LPG otogazın fiyatı 3.83 TL yerine 3.90 TL olacaktı.

Kaynak: enerjienstitusu.com

Son Dakika Ekonomi Motorine 26 Kuruş, Lpg'ye 7 Kuruş Zam Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement