MSB "üniformalı fotoğraf" akımına karşı harekete geçti! - Son Dakika
Güncel

MSB "üniformalı fotoğraf" akımına karşı harekete geçti!

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medyada "üniformanla fotoğraf paylaş" etiketiyle başlatılan akıma karşı harekete geçti. Güvenlik sıkıntısına neden olabilecek paylaşımları yapan personel tek tek tespit edildi. Askeri kurallara aykırı paylaşımlarla ilgili yasal işlem başlatıldı.

05.11.2021 12:50  Güncelleme: 16:09

Bir sosyal paylaşım sitesinde "üniformanla fotoğraf paylaş" etiketiyle başlatılan ve nasıl ortaya çıktığı henüz belli olmayan akımla 24 saat içinde asker ve polisin aralarında bulunduğu çok sayıda paylaşım yapıldığı tespit edildi.

GÜVENLİK SIKINTISINA NEDEN OLABİLİR

Kışlaların içinden yapılan ve güvenlik sıkıntısına neden olabilecek paylaşımlara yönelik Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti. Paylaşım yapanların tek tek tespiti için çalışma başlatıldı.

PAYLAŞANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Askeri kurallara aykırı paylaşım yapan personelle ilgili yasal işlem başlatıldığı öğrenildi. Birliklerde konuyla ilgili daha sıkı tedbirlerin alınmasına yönelik çalışma başlatıldığı belirtildi.

MSB "üniformalı fotoğraf" akımına karşı harekete geçti!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MSB 'üniformalı fotoğraf' akımına karşı harekete geçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Senol Ayas: Herhangi bir şekilde güvenlik zafiyeti yaratmayacak kişileri anlarımda, sınır bölgelerinde böyle poz vereni anlamam. Düşün sınır karakolunda askersin ve kendi adının belli olduğu sosyal medyadan bulunduğun bölgeyi gösteren fotoğraf paylaşıyorsun. Ya o teröristler isminden ailene ulaşıp, onlarla seni tehdit etse ne yapacaksın!!! 0 1 Yanıtla

Advertisement