Müftülük Atakum'a Yurt Yapacak - Son Dakika
Yerel

Müftülük Atakum'a Yurt Yapacak

Müftülük Atakum\'a Yurt Yapacak

Samsun İl Müftüsü Yrd.Doç.Dr Hayrettin Öztürk ve İl Müftü Yardımcısı Enver Türkmen, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret ederek, ilçeye yapacakları yurt binası ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Atakum'a yapacakları yurt...

03.12.2013 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr Hayrettin Öztürk ve İl Müftü Yardımcısı Enver Türkmen, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret ederek, ilçeye yapacakları yurt binası ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Atakum'a yapacakları yurt binası ile ilgili görüş ve yardımlarını almak üzere Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ziyaret eden Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr Hayrettin Öztürk ve İl Müftü Yardımcısı Enver Türkmen, "Başkanlığımızın yurt genelinde 30 büyükşehirde yapmayı planladığı yurt binalarımızdan birini Atakum'da, Diyanet Vakfımıza ait arazide yapmayı planlıyoruz. Böylece il dışından okumak amacı ile gelen çalışanlarımızın çocuklarına barınacak bir yer sağlamak istiyoruz" dedi.

Yurt yapımına sıcak baktığını, buna bir de Diyanet yurdu olması nedeni ile daha sıcak yaklaştığını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Siz mevcut arsa üstünde ne yapmayı amaçlıyorsunuz, bunları bir eskizle belirtin. Gerekirse mimari projede ben de müdahil olur ve size elimden gelen her türlü katkıyı vermeye çalışırım" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftülük Atakum'a Yurt Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement